FOTO by House

Moda

Stižu prve pufaste i mekane hoodice!

Viktoria Mikulić 25. kolovoza 2022.

S motivima medvjedića i vjeverice…

Kada su se temperature snizile s 35 stupnjeva na 18, nije iznenađujuće da smo doživjeli šok. Još uvijek se nismo uspjeli aklimatizirati i sve što želimo je da nam se ljeto vrati.

Kada bi jesen bila prava jesen, možda bismo i uživali u njoj, ali posljednjih godina ovo je godišnje doba najčešće popraćeno kišom, bljuzgom i ostalim nepodopštinama. Ipak, jedno nas veseli s dolaskom jeseni, a to je činjenica da ćemo sve više vremena provoditi u toplini vlastitog doma, što znači da ćemo imati i više cozy trenutaka s našim voljenima.

House hoodice

Comfy odjeća za sve zimogrozne osobe!

Nitko nije pretjerano raspoložen tijekom kišnih dana, no ako znao da iza posla idemo ravno u stan i ostatak večeri provedemo uz dekicu, Netflix serije i omiljenu tjesteninu, dan uistinu ne može biti bolji. Još uvijek nam ormar izgleda kao ljetni izlog, no uskoro ćemo morati prelomiti i donijeti odluku o prenamjeni garderobe.

House hoodice

Favoriziramo nove hoodice s potpisom brenda House!

Za početak, dovoljno je ubaciti nekoliko jesenskih komada, kao i jedan koji ćete uvijek moći nositi u kućnom izdanju. Mekana, pufasta hoodica sve je što nam treba tijekom niskih temperatura i kišnih dana. Modele koji uskoro stižu u House poželjet ćete svaki put kada se nakon napornog radnog dana izvalite na kauč.

Oni ne samo da će zamijeniti dekicu, već ćete se u svakom trenutku osjećati udobno. S kapuljačom i podstavom od flisa, te s motivima vjeverice i medvjeda, ove će vam hoodice uljepšati nadolazeće tjedne. Iako još nisu stigli, pitanje je dana kada ćete ih moći nabaviti, stoga ih ne propustite čekirati ovdje. Njihova cijena iznosit će 269,90 kuna.