FOTO by Nike

Moda

Stižu nove “Unlock Your Space” dunkice u predivnim pastelnim tonovima!

Daria Lovrić 14. travnja 2023.

Živopisna preobrazba Nike Dunk Low modela! Predivne su!

Jedva smo dočekali proljetni period kako bi uskočili u omiljene tenisice. Narednih nekoliko mjeseci, one će biti obuća broj jedan, stoga ne čudi da svatko od nas ima barem nekoliko pari. Tenisice nosimo gotovo svakodnevno, a zadnjih nekoliko sezona nosimo ih i na haljine i odijela.

Nike Dunk Low “Unlock Your Space” 1
Nike Dunk Low “Unlock Your Space”

Upravo zato, u stalnoj smo potrazi za novim modelima koje ćemo uvrstiti u našu kolekciju. Modni gigant Nike pripremio je predivan novitet koji dolazi u kombinaciji pastelnih boja.

Nove Nike tenisice u pastelnim bojama prava su poslastica

Riječ je o Dunk Low modelu koji će ponovno natjerati fashionistice na shopping. Potpuno nove Nike Dunk Low pojavile su se u jedinstvenom “Unlock Your Space” dizajnu i krase ih magične nijanse ljubičaste i plave boje.

Potičući kreativnost kroz dizajn, “Unlock Your Space” daje Dunk Low modelu iznimno živopisnu preobrazbu. Naime, radi se o ekskluzivnom izdanju tenisica za žene, koje stižu sa zrcalnim efektom. Ovaj par privlači pozornost svojom bojom, odnosno ombre efektom.

Nike Dunk Low “Unlock Your Space” 2

Bočni i medijalni profili doimaju se estetski različitima, budući da se dvije strane nalaze na suprotnim krajevima tonskog spektra dok se tirkizna i lila nijansa prelijevaju jedna u drugu.

Ovaj predivan par ima ledeno plave potplate te bijelu kožnu podlogu, a prijelazne boje prikazane su i na Nike Swoosh logotipovima sa strane, dok su ulošci i Nike natpis ukrašeni pink nijansom kako bi upotpunili njegov zanimljiv dizajn.

Još se ne zna točan datum izlaska niti cijena ovog ekskluzivnog modela, međutim očekujemo ga uskoro. Nike Dunk Low “Unlock Your Space” bit će u prodaji putem Nike.com.