FOTO by IMDb

Film

Stižu nove sezone! Istražili smo što gledamo u prosincu!

Daria Lovrić 25. studenoga 2022.

Nakon dužeg perioda omiljene epizode omiljenih serija vraćaju se na Netflix!

Uz druženje s obitelji i najdražim ljudima, binganje omiljenih serija nas jednako tako opušta i puni energijom kako bi lakše preživjeli nadolazeći radni dan i mnoštvo obaveza.

Posebice u zimskom periodu koji je obavijen maglom, kišom i niskim temperaturama, nema ljepšeg osjećaja nego doći s posla i uz šalicu omiljenog toplog napitka umotani u dekicu uživati u zgodama najdražih likova.

Kada se „navučemo“ na određenu seriju, vrlo je frustrirajuće čekati duži period na dolazak novih epizoda. Dok čekamo novu napetu radnju, priliku često dajemo nekim novim naslovima, međutim i dalje posjećujemo društvene mreže i web stranice u potrazi za informacijama o dolasku ili radnji onih najdražih.

Osim božićnih filmova, kraj godine donosi nam i nove sezone nekih od najpopularnijih serija, stoga smo složili popis naslova koji stižu u prosincu. Škicnite listu, možda se na njoj nalazi i vaš favorit.

Firefly Lane – druga sezona

Firefly Lane jedna je od najpopularnijih serija koju, ako već niste, morate pogledati sa svojom najboljom prijateljicom. Nastala po istoimenim romanima s glavnim protagonisticama Tully i Kate, prati 30 godina njihovog života, uspona i padova te ljubavnog trokuta koji prijeti njihovom prijateljstvu. Druga sezona ove popularne serije na Netflix stiže 2. prosinca.

 Firefly Lane
Firefly Lane

Emily in Paris – treća sezona

Radnja serije prati Emily Cooper, stručnjakinju za marketing i društvene mreže, koja je zaposlena u jednoj američkoj kompaniji i seli se u njihovu novu podružnicu u Francuskoj, točnije Pariz. Na temelju onoga što se dogodilo u šokantnom kraju druge sezone, u trećoj će Emily morati donijeti odluku koja će promijeniti njezin profesionalni i privatni život u Parizu. U tom procesu, ona će morati raspetljati ljubavni trokut u kojem se nalazi. Treća sezona „Emily in Paris“ stiže na Netflix 21. prosinca!

Emily in Paris
Emily in Paris

Alice in Borderland – treća sezona

Ovo je najsličnija serija popularnom Squid Game-u koju ćete pronaći. U fokusu priče je mladi Ryohei Arisu, koji je opsjednut video igrama i iritiran svojom nesnosnom svakodnevicom. Jednog dana, sa svojim prijateljima Karubeom i Chōtom odlazi na druženje u gradu. Međutim zakoračit će tamo gdje nisu smjeli. Grad će odjednom opustjeti, bez ikoga u blizini. Treća sezona „Emily in Paris“ stiže na Netflix 22. prosinca!

Alice in Borderland

The Witcher – 3. Sezona

Više od tisuću godina prije nego što je Geralt od Rivije postao najstrašniji vještac u lovu na čudovišta, vješci nisu ni postojali. Witcher: Blood Origin istražuje priču o tome kako i zašto je stvoren prvi prototip vješca. Treća sezona snimana je u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji, a nove epizode stižu 25. prosinca, na Božić.

The Witcher

Secrets of Summer – druga sezona

U središtu španjolske serije Secrets of Summer u središtu radnje je Steffi, tinejdžerica koju zanima wakeboarding. Ona dolazi u argentinsko ljetovalište Cielo Grande, prestižno ljetovalište u kojem se održava veliko natjecanje. Steffi saznaje mračnu tajnu koja se krije u odmaralištu. Nove epizode stižu na Netflix 30. prosinca.

Secrets of Summer