FOTO by Adidas

Moda

Stižu nove adidas Samba x Hello Kitty tenisice

admin 06. rujna 2023.

Premedene...

Kao jedan od najtraženijih adidasovih modela, Samba je nedavno doživjela porast popularnosti, s nekoliko novih izdanja i suradnja u pripremi. Ovog puta adidas je snage ukrstio s popularnim Hello Kitty i predstavio model koji će svakoj fashionistici upasti u oko.

Tenisice dolaze u crno bijelo boji s ružičastim detaljima na kožnom rubu i poluprozirnom gumenom potplatu. Tekstilni vez u crnoj boji naglašava tri pruge i krasi gornji dio pretinca u obliku slova T. 

Adidas x Hello Kitty tenisice
Foto: adidas

Novu dimenziju ovom modelu dodaje i Hello Kitty vez u crnoj boji koji je integriran u gornji dio tenisica. Dodatno podižući dizajn Hello Kitty logo otisnut je i na još nekoliko dijelova, a portret popularnog lika također je vidljiv na nekim vidljivim i manje vidljivim pozicijama.

Adidas x Hello Kitty tenisice
Foto: adidas

Ono što nas posebno oduševljava je taj poluprozirni potplat u nježno ružičastoj boji i sigurni smo da će odlično razbijati sive i smećkaste tonove vaših jesenskih outfita.

Adidas x Hello Kitty tenisice
Foto: adidas

Ovaj Hello Kitty x adidas Samba model tenisica trebao bi se u prodaji naći krajem listopada u odabranim online prodavaonicama. Pozorno ćemo pratiti novosti jer ovo je jedan od onih modela koji želimo imati u svojoj kolekciji.