FOTO by IMDb

Film

Stiže “Slatka mala tajna 2” u glavnoj ulozi s Blake Lively!

Viktoria Mikulić 13. svibnja 2022.

'Slatka mala tajna 2' ponovno okuplja Annu Kendrick, Blake Lively i redatelja Paula Feiga.

Lionsgate i Amazon Studios najavili su dolazak nastavka hit filma misteriozne komedije iz 2018. “Slatka mala tajna”. Nastavak će u režiju vratiti zvijezde Annu Kendrick i Blake Lively, kao i Paula Feiga.

Temeljen na istoimenom romanu iz 2017., “A Simple Favor” ispričao je priču o samohranoj majci udovici Stephanie koju glumi Kendrick. Stephanie se sprijatelji s Emily, tajnovitom ženom iz više klase koja ima dijete u istoj osnovnoj školi.

Radeći kao vlogerica u Connecticutu, Stephanie zavidno gleda na svoju novu najbolju prijateljicu. Emily ima uspješnu karijeru, obitelj punu ljubavi i glamurozan način života. Međutim, stvari se pokreću naopako kada Emily jednog dana misteriozno nestane, zbog čega Stephanie pokrene vlastitu istragu o prošlosti svoje prijateljice, pronalazeći na tom putu više od nekoliko iznenađenja.

Film, koji je zaradio više od 97 milijuna dolara na svjetskim blagajnama, bio je veliki komercijalni uspjeh za Lionsgate. Završetak prvog dijela ostavio je otvorena vrata za potencijalni nastavak, pa će obožavatelji filma bez sumnje biti zadovoljni saznanjem da dolazi drugi dio.

Nadamo se da će nas nastavak filma jednako zaintrigirati i držati u neizvjesnosti do samog kraja.