FOTO by sneakernews.com

Moda

Stiže novi Nike model visokih tenisica u očaravajućoj lila boji!

Daria Lovrić 17. kolovoza 2022.

Lilac nijansa za neodoljivi ženstveni touch svakom looku!

Lila boja dominira već nekoliko sezona i još uvijek nismo spremni prigrliti tamne tonove i ljetnu sezonu privesti kraju. Iako nam nije preostalo puno vremena, poznati brendovi još uvijek lansiraju svoje posljednje ovogodišnje komade u jarkim vibrantnim bojama i nježnim pastelnim nijansama, prije nego nam serviraju jesenske komade.

Nike tenisice u lila boji 1
Nike tenisice u lila boji

Nike nam je pripremio nekoliko modela koje s nestrpljenjem očekujemo, a nama je za oko zapeo par visokih tenisica u nježnoj lila boji.

Nike tenisice u lila boji 2
Nike tenisice u lila boji

Lilac nijansom protiv sivih oblaka

Da je lilac nijansa SVE potvrđuju i posljednji trendovi u make up industriji – najefektnija boja kose ovog ljeta je lavanda, dok su nokti u boji lavande – ultimativni ljetni HIT!

Nike tenisice u lila boji 3
Nike tenisice u lila boji

Ljubav prema smirujućoj i atraktivnoj lila boji ne jenjava stoga jedva čekamo dan kada će ovaj model Nike tenisica ugledati svjetlo dana. S obzirom na to da je par najavljen prije nekoliko sati, još uvijek ne znamo niti cijenu niti datum, međutim znamo da izgledaju savršeno i da ih moramo imati.

Nike tenisice u lila boji 4
Nike tenisice u lila boji

Model krasi nekoliko lilac nijansi i kombinacija kože i brušene kože što im daje dodatnu dozu nježnosti. Hladnija boja paleta omekšana je bijelim vezicama koje se savršeno ističu na lila površini.

Nike tenisice u lila boji 5
Nike tenisice u lila boji

S obzirom na to da je riječ o kolekciji koja će obilježiti kraj ljeta, nećemo morati dugo čekati stoga svakih nekoliko dana checkirajte Nike službenu web stranicu i ulovite svoj par u trendi lila boji koji će podići look.

Nike tenisice u lila boji 6
Nike tenisice u lila boji