FOTO by Instagram @firefly_lane_official

Film

Stiže nam posljednja sezona Firefly Lane ranije od očekivanog!

Daria Lovrić 20. veljače 2023.

Posljednje poglavlje o prijateljstvu Tully i Kate stiže dva mjeseca prije, a znamo i datum!

Firefly Lane jedna je od najpopularnijih serija koju, ako već niste, morate pogledati sa svojom najboljom prijateljicom. Nastala po istoimenim romanima s glavnim protagonisticama Tully i Kate, prati 30 godina njihovog života, uspona i padova te ljubavnog trokuta koji prijeti njihovom prijateljstvu.

Druga sezona Firefly Lane bit će ujedno i posljednja sezona Netflixove serije, a prvi dio smo pogledali u jednom dahu kada je pušten na male ekrane 2. prosinca. Kompletna druga sezona sastoji se od ukupno 16 epizoda od kojih prvi dio ima osam, kao i drugi.

Firefly Lane se bliži kraju i to će se dogoditi mnogo brže nego što se očekivalo. Iako jedva čekamo nove epizode, moramo priznati da već sada pomalo žalimo što ih neće biti još. Nazvana „The Final Chapter“, sezona 2 – drugi dio, stići će na Netflix na globalnoj razini mjesecima brže nego što se prvobitno očekivalo.

Firefly Lane – objavljen datum prikazivanja 2. sezone

Naime, drugi dio, druge sezone Firefly Lane bit će objavljen u travnju 2023. umjesto u lipnju 2023. godine., točnije 27. travnja.

Prvotno je najavljeno da će drugi dio druge sezone biti objavljen na Netflixu globalno 8. lipnja 2023. To je više od šest mjeseci čekanja na nove epizode, ali srećom, Katherine Heigl nas je 17. veljače na svom Instagram profilu obavijestila da će finalna sezona biti objavljena ranije nego što se očekivalo.

Prvi dio druge sezone završava šokantnom scenom u kojoj Kate primjećuje veliki osip na prsima za koji se na kraju uspostavlja da je rak dojke trećeg stadija. Kate odlazi izgladiti odnose sa svojom najboljom prijateljicom Tully, međutim se mimoilaze.

Vjerujemo da će se prijateljice pomiriti, međutim nadamo se da će Kate uspjeti pobijediti svoju bolest i da njihovo obnovljeno prijateljstvo neće biti kratkog vijeka.