FOTO by ebag.bg

Dom

Stiže nam novi Toblerone sladoled!

Daria Lovrić 03. siječnja 2023.

Novitet koji jedva čekamo kušati!

Ušetali smo u novu 2023. godinu u kojoj nas očekuje mnoštvo izazova, uzbuđenja, ali i noviteta na svakom polju.

Osim što nas zanima koji će modni trendovi vladati, koje ćemo nove naslove bingati na medijskim platformama, zanima nas i koji nas novi okusi omiljenih poslastica očekuju.

Švicarska čokolada Toblerone smatra se jednom od omiljenih, a njena tradicija i premium okus prepoznatljivi su diljem svijeta. Više od jednog stoljeća čokolada u obliku malenih piramidica veseli naše okusne pupoljke, a osim standardnih, kroz godine smo imali priliku uživati i u nekim limitiranim izdanjima.

Toblerone predstavio novitet iz svoje palete neodoljivih okusa

Osim standardnih slastica, kroz godine smo imali priliku uživati i u nekim limitiranim Toblerone izdanjima. Unutar Toblerone tvornice kreativci su kreirali slastan novitet koji jedva čekamo kušati.

Za ljetnih mjeseci viđali smo Toblerone u formi sladoleda – na štapiću ili u kornetu, međutim ovog puta omiljena poslastica dolazi u obliku sladoleda u kutijici.

Toblerone sladoled
Toblerone sladoled

Ljubitelje slatkog očekuje uzbudljiva godina jer će imati priliku uživati u popularnom okusu švicarske čokolade u osvježavajućem izdanju obogaćenom bijelim nugatom, medom i bademom.

Fantastična Toblerone sladoledna poslastica u siječnju stiže u Njemačku, u pakiranju od 480 ml.

Ako vas ljubav prema rodbini ili prijateljima povede u Njemačku, obavezno kušajte Toblerone sladoled i uživajte u svakoj žlici!