Film

Stiže nam novi nastavak Američke pite pod nazivom “Girls rules”! Pogledajte trailer najbolje komedije svih vremena

Krešimir Šustić 14. kolovoza 2020.

Za nove avanture i akciju, ovoga puta zadužene su cure!

Američka pita je jedna od kultnih komedija koja je obilježila odrastanje mnogima od nas, neovisno o tome u kojem liku smo vidjeli sebe i osjetili povezanost.

Franšiza je započela 1999. godine s prvim dijelom koji opisuje nevolje srednjoškolaca, njihov život i planove o gubitku nevinosti na maturalnoj večeri, a nastavila se s nastavcima koji su uslijedili nakon.

Iznimno zabavan, dinamično režiran s izvrsnim glumcima, film je dobio nekoliko nagrada i stekao kultni status među ciljanom publikom, a neki likovi, poput Stiflerove mame, su postali prave zvijezde.

Svi smo plakali od smijeha avanturama glavnih aktera, no u ovom spin-offu napokon je došao red na cure i njihove razuzdane pothvate koje jedva čekamo pogledati na Netflixu.

Annie, Kayla, Michelle i Stephanie odluče konačno iskoristiti svoj “girl power” i okupiti se kako bi dobile što žele, a dječaci nisu svjesni onoga što ih je snašlo kada krenu sa svojim divljim zabavama i seksi avanturama.

Iako nećemo vidjeti staru i originalnu postavu, vjerujemo kako ćemo i u ovoj kriški američke pite pronaći nekoga tko će nam se zavući pod kožu.

U nastavku donosimo trailer kako bi se na svoju ruku uvjerili da je i ovaj nastavak najbolje komedije svih vremena urnebesno dobar.