FOTO by sneakernews.com

Moda

Stiže nam eye-catching Air Jordan 1 model tenisica u nikad efektnijem izdanju!

Daria Lovrić 12. siječnja 2023.

Još jedan efektan par Nike tenisica koja očarava dizajnom!

Nova godina donosi nove odluke i životne promjene, ali i predstavlja nove kolekcije omiljenih brendova. S obzirom na to da smo veliki obožavatelji tenisica već škicamo što nas od noviteta očekuje u narednoj sezoni.

Air Jordan 1 Mid GS „UNC to Chicago“
Air Jordan 1 Mid GS „UNC to Chicago“

Jedan u nizu noviteta koji na tržište dolazi 2023. godine, stiže nam iz Nike tvornice, a radi se o novom Air Jordan modelu.

Nike Air Jordan nova su poslastica koja nas uskoro očekuje!

Upečatljivi mid model uvest će nas u toplije dane i potaknuti na šetnju gradom i druženje na otvorenom. Sportski gigant Nike poigrao se upečatljivim bojama i detaljima na klasičnoj bijeloj podlozi.

Dio oko prstiju i rub jezika ukrašen je tirkiznom bojom, dok je dio pete obojen vatrenom crvenom. Posebnu notu ekstravagancije daju mu zlatni detalji – takozvani „Elephant Print“ na pobojanim podlogama te znak i prepoznatljivi Air Jordan logo.

Posebnu pažnju privlači zanimljiv potplat s ombre efektom čije se boje prelijevaju od ledeno-plave pa sve do nježne ružičaste.

Ove upečatljive tenisice odličan su izbor za one koji se vole istaknuti u masi, s obzirom na to da se radi o vrlo efektnom i glamuroznom izdanju. Odlično će izgledati uz omiljeni par traperica i klasičan t-shirt u ležernim varijantama i možete ih nositi svakodnevno.

Air Jordan 1 Mid GS „UNC to Chicago“ možete potražiti u sljedećim mjesecima kod odabranih prodavača i na Nike službenoj stranici, po cijeni od $125.