FOTO by IMDb

Film

Stiže nam 3. nastavak filma “Princess Diaries”

admin 16. studenoga 2022.

Svi se nadamo da će treći nastavak nastaviti priču tamo gdje je drugi film stao

Posljednjih mjeseci iz Disneya dolazi pregršt dobrih vijesti i još boljih filmova koji su u najavi, no nismo bili spremni za iznenađenje koje su upravo predstavili javnosti.

Popularni film za mlade “Princess Diaries” film je koji je vjerno prikazao neugodne situacije adolescenta devedesetih godina, a sada dolazi vijest da se službeno sprema i treći nastavak.

Foto: IMDb

Aadrita Mukerji i Debra Martin Chase, žene zaslužne za scenarij prva dva nastavka pobrinut će se za to da i treći nastavak dobije kultni status kao njegovi prethodnici.

Temeljen na romanima Meg Cabot, film “Princess Diaries” iz 2001. prati Miju Thermopolis (Anne Hathaway) koja saznaje da je nasljednica prijestolja izmišljenog europskog kraljevstva zvanog Genovia. 

Foto: IMDb

Uz romansu, tramvajske nesreće u San Franciscu i kraljicu koju besprijekorno glumi Julie Andrews film je postao hit na kino blagajnama i iznjedrio nastavak. U filmu “The Princess Diaries 2: Royal Engagement” glumili su Anne Hathaway i Julia Andrews te je predstavljen Chrisa Pine. Svi se nadamo da će treći nastavak nastaviti priču tamo gdje je drugi film stao.

Hoće li se kompletna hvaljena glumačka ekipa vratiti za treći nastavak? Čini se da je Anne Hathaway zainteresirana, a posljednja izjava to i potvrđuje. “Težim da se to dogodi i sigurna sam da bih se opet zabavila snimajući ga“. – Anne Hathaway

Ako postoji način da se Julie Andrews uključi, mislim da bismo uspjeli sve realizirati.” – nadovezale su se Aadrita Mukerji i Debra Martin Chase.

Jedva čekamo.