FOTO by Morphe

Make-up

Stiže Coca-Cola & Morhpe make-up kolekcija koja osvaja nježnim nijansama!

Antonija Andabak 11. svibnja 2021.

Ovo će biti savršena make up poslastica za sve ljubitelje Coca-Cole!

Do sada smo upoznali bezbroj make up kolaboracija između food giganta i make up brendova koji takvim suradnjama postižu popularnost među beauty blogerima, influencerima i make up artistima koji moraju imati upravo taj ruž, maskaru ili paletu sjenila!

Popularan make up brend Morphe, može se pohvaliti povoljnim i kvalitetnim proizvoda koje obožavaju profesionalni make up artisti ali i oni koji vježbom dostižu savršenstvo. Brend je svojom beauty linijama dodao onu naziva 1971 Unity Collection u partnerstvu s Coca-Colom, a koja će svjetlo dana ugledati 11. svibnja!

Ovo nije prvi put da je beauty brend udružio snage s Coca-Colom, a oni dobro upućeni sjećaju se famozne prošlogodišnje kolekcije upečatljive crvene ambalaže s prepoznatljivim Coca-Cola logom na poklopcima beauty proizvoda.

Coca Cola 1971: The Unity Collection odaje svojevrstan hommage 50-godišnjici ikonskoj kampanji koja predstavlja mir, optimizam i povezanost, a ova ekskluzivna kolaboracija nudi mnogo više od same nostalgije.

Limitirana kolekcija već je sada naišla na veliko zanimanje što zbog nosivih nijansi, što zbog slatkog dizajna ambalaže koji bi savršeno pristajao našoj beauty torbici. Evo što ova kolekcija sadrži:

Paleta od osamnaest sjenila sastoji se od dijela shimmer i sjenila matte teksture pastelnih nijansi kojima ćete vrlo jednostavno postići svjež izgled, a laganom gradacijom boja doći do savršenog smoky-eye looka u smećkastim nijansama s kojima nema greške!

Kako ljetni make-up treba biti lagan i prozračan, u tome će vam pomoći mini gloss set od četiri sjajila koje će vašim usnicama dati punoću i sjaj. Odlična stvar kod ovih mini sjajila jest njihova neljepljiva tekstura i pastelne nijanse koje odgovaraju svakom, lagano preplanulom tenu.

Maskara u crvenoj tubici s prepoznatljivim bijelim Coca-Cola slovima apsolutni je hit i ako vas ova maskara nije osvojila, onda razmotrite opciju poklona! Darujte ju prijateljici koja ne može zamisliti život bez Coca-Cole, a ujedno je možete opisati kao strastvenu obožavateljicu makeup-a!

Sve navedeno valja nanijeti odgovarajućim četkicama, a duo je u svoju kolekciju ukomponirao i set od pet četkica za savršeno nanošenje baze na kapak, sjenila, blendanje i izvlačenje tuša.

Stay tuned i bacite oko na Morphe web stranicu kako biste među prvima postali vlasnica ove savršene proljetno/ljetne make up kolekcije!