FOTO by IMDb

Film

Stiže 3. sezona „Emily in Paris“! Napokon imamo i datum izlaska novih epizoda!

Daria Lovrić 21. listopada 2022.

Sjajne vijesti! Blagdani donose nove zaplete!

„Emily in Paris“, Netflixova hit serija, na megapopularnu platformu stigla je u punom jeku pandemije i vrlo brzo postala najgledanija serija Netflixove produkcije s 58 milijuna pregleda. Nova sezona vraća se na male ekrane vrlo brzo, a mi s nestrpljenjem očekujemo nove zgode simpatične ekipe.

„Emily in Paris“ treća sezona 1
„Emily in Paris“ treća sezona

Nedugo nakon uspjeha prve sezone, uslijedila je uspješna druga sezona, a u siječnju 2022., Netflix je najavio povratak „Emily in Paris“ na svom Instagram profilu s opisom: “Say ‘bonjour’ to 3 & 4!“. Potvrđene su i treća i četvrta sezona, a s obzirom na to da je snimanje treće sezone serije započelo u lipnju nadali smo se novim epizodama krajem godine ili u prvoj polovici 2023.

Sjajne vijesti! “Emily in Paris” se vraća u prosincu!

Kraj druge sezone ostavio nas je na cliffhangeru nakon kojeg smo i više nego uzbuđeni vidjeti što će se događati u narednim epizodama.

„Emily in Paris“ treća sezona 2
„Emily in Paris“ treća sezona

Gotovo se svi likovi vraćaju, uključujući Lucasa Brava kao Gabriela, Camille Razat kao Camille, Ashley Park kao Mindy i Philippine Leroy-Beaulieu kao Sylvie. Lucien Laviscount, koji se pojavio kao Alfie u posljednjoj sezoni, također se službeno vraća na male ekrane, što znači da će se Emilyn ljubavni život još više zakomplicirati.

„Emily in Paris“ treća sezona 3
„Emily in Paris“ treća sezona

Dosad smo imali prilike vidjeti prve fotografije sa snimanja 3. sezone „Emily in Paris“ i odgledati službeni trailer nekoliko puta,a sada smo spremni za nove epizode.

„Emily in Paris“ treća sezona

Datum izlaska 3. sezone „Emily in Paris“

Odlična je vijest da ipak nećemo morati čekati iduću godinu kako bi uživali u novim epizodama, jer treća sezona „Emily in Paris“ stiže 21. prosinca!

„Emily in Paris“ treća sezona

Na temelju onoga što se dogodilo u šokantnom kraju druge sezone, u trećoj će Emily morati donijeti odluku koja će promijeniti njezin profesionalni i privatni život u Parizu. U tom procesu, ona će morati raspetljati ljubavni trokut u kojem se nalazi.

„Emily in Paris“ treća sezona

U nastavku pogledajte trailer, ako još niste.