Zabava

Sting dolazi u Arenu Zagreb!

admin 09. studenoga 2021.

Jedva čekamo "Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Desert Rose” i ostale hitove

Iako bi u nadolazećim mjesecima sva događanja trebali uzeti s rezervom, ipak se veselimo što ćemo u skorije vrijeme moći uživati u koncertima na koje smo pomalo već zaboravili. Najnovija vijest je dolazak popularnog pjevača Sting u Arenu Zagreb 21.03.2022. godine.

Sedamdesetogodišnji pjevač koncert će održati u sklopu turneje “My Songs“, a najviše nas veseli činjenica da koncert dolazi upravo nakon objave novog albuma.

Novi album Stinga pod nazivom “The Brigde” izlazi 19. studenog nakon kojeg kreće turneja čiji dio je i hrvatska metropola.

Uz nove pjesme s albuma Sting će nas baciti u trans i svojim bezvremenskim hitovima poput “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne”, “Desert Rose”, “Englishman In New York”, “Every Breath You Take “, and ” Message In A Bottle”

Ulaznice kreću u prodaju 12. studenog po cijeni od 230 do 830 kuna, a organizatori se nadaju da epidemiološka situacija neće utjecati na održavanje.

  • Kao solo glazbenik i član The Policea, Sting je osvojio 16 nagrada Grammy, tri Brit nagrade, Zlatni globus, Emmy i četiri nominacije za Oscara za najbolju originalnu pjesmu. 
  • Uvršten je u Kuću slavnih tekstopisaca 2002. i Rock and Roll Hall of Fame kao član The Police 2003. Godine 2000. dobio je zvijezdu na Hollywood Walk of Fame za snimanje. 
  • Godine 2003. Sting je dobio CBE od Elizabete II u Buckinghamskoj palači za usluge glazbi, a 2014. je dobio nagradu Kennedy Centra u Bijeloj kući.
  • Uz The Police, Sting je postao jedan od najprodavanijih glazbenih umjetnika na svijetu. Solo i s The Police zajedno, prodao je preko 100 milijuna ploča.