FOTO by CCC

Moda

Stil i praktičnost: Tri klasične boje odlične za lako uparivanje torbica i čizmica

admin 08. prosinca 2023.

Autor: Sara Ritoša

Često se suočavamo s izazovom usklađivanja torbice i čizama kako bi se uklopile u svakodnevne kombinacije. Ponekad čizme ne odgovaraju određenom outfitu, dok torbica ne pristaje uz drugi.

CCC gležnjače – 71,99 €

Stoga smo odlučile pronaći nekoliko savršenih kombinacija torbica i čizama koje će se uklopiti uz svaki stil, olakšavajući vam odabir odjeće za posao ili šetnju gradom. S ovim kombinacijama, nećete morati razmišljati barem o jednom dijelu svog outfita, jer smo osmislile usklađene parove koje možete nositi s povjerenjem i elegancijom.

CCC torba – 34,99 €

Crna boja uvijek je najsigurniji odabir pri kupnji torbica i čizmica, zbog njihove jednostavnosti pri kominiranju outfita za svaki dan. Crne čizme i torbica čine elegantan i sofisticiran par koji se može nositi u raznim prigodama.

CCC torba – 34,99 €

Smeđa boja predstavlja još jednu izvrsnu opciju kada je riječ o usklađivanju torbica i čizama, pružajući toplinu i prirodnost koja se lako uklapa u različite stilove odijevanja. Smeđe čizme i torbica pružaju savršenu pozadinu za isticanje dodataka poput zlatnog nakita ili šešira.

CCC gležnjače – 99,99 €

Bež boja pruža nježan i neutralan ton. Bež čizme mogu se elegantno kombinirati s torbicom iste ili slične nijanse. Ovaj spoj izgleda profinjeno i prikladno, posebice za poslovne situacije.

CCC torba – 64,99 €
CCC gležnjače – 27,99 €

Bež je boja koja se lako uklapa u različite stilove i prigode, stvarajući neutralnu paletu koju možete kombinirati s raznim odjevnim komadima. S pravim dodacima, možete dodati osobni pečat i stvoriti kombinacije koje odražavaju vaš jedinstveni stil.