FOTO by Zara HOME

Dekor

Stiglo papirnato 3D božićno drvce za ljubitelje minimalističkog dizajna i profinjenog interijera!

Daria Lovrić 06. studenoga 2023.

Prekrasni primjerci dolaze s postoljem i zlatnim detaljima! Biste li klasično drvce zamijenili ovim?

Manje od dva mjeseca nas dijeli od najuzbudljivijeg dana u godini i već smo krenuli s pripremama. Popularni brendovi već su prije mjesec dana krenuli s predstavljanjem prvih božićnih dekoracija i izbora je zaista mnogo.

Zara HOME božićno drvce od papira 1
Zara HOME veliko božićno drvce od papira – 189 €

Svaki dan ugledamo barem jedan proizvod koji poželimo uvrstiti u svoju kolekciju. Iako obožavamo blještavilo i boje koje blagdanski period donosi, u zadnje vrijeme nam se sve više sviđa nordijski stil uređenja.

Naime, radi se o minimalističkom uređenju doma s naglaskom na neutralne nijanse. Zara HOME je upravo lansirala prekrasno božićno drvce koje će se savršeno uklopiti u takav stil uređenja i unijeti blagdansku notu na nenametljiv način.

Božićno drvce za sve ljubitelje minimalističkog nordijskog stila!

Zadnjih par godina vrlo su popularne papirnate zvijezde i gotovo da nema brenda koji prije blagdana u svoju ponudu ne uvrsti barem jedan model. Čini se da će ove godine i drva od papira steći jednaku popularnost.

Zara HOME malo božićno drvce od papira
Zara HOME malo božićno drvce od papira – 59,99 €

Unutar Zara HOME asortimana pronašli smo dva primjerka različitih dimenzija, jedan od čak 160 centimetara i drugi visine 50 centimetara.

Odlučite li se za kupnju višeg primjerka predlažemo da ga postavite na stepenice ili u dnevni boravak umjesto pravog bora, dok manji možete postaviti u spavaću sobu ili hodnik.

Ako su i vas očarala papirnata božićna drvca, možete ih naručiti putem Zara web trgovine.