Stiglo je njihovo vrijeme! Donosimo 20 neodoljivih soknica iz Calzedonie!

Viktoria Mikulić 06. rujna 2019.

Još prošlog tjedna smo se bućkali u bazenu, a sada palimo grijanje u autu...

Da, tako to obično bude…Kiša, kiša, kiša, dugo smo je čekali, a sada konačno i dočekali. Ako još niste, ovog vikenda zasigurno ćete presložiti ormar i na neko vrijeme ljetnoj odjeći reći zbogom. Nas to nekako baš veseli jer nema ljepših boja i uzoraka od onih na jesenskoj garderobi. Japanke, sandale i natikače također pozdravljamo na jedan duži period jer je došlo vrijeme da soknicama poželimo dobrodošlicu.

Ženske kratke čarape jedna su od top kolekcija koje Calzedonia ima u svom asortimanu. Od osnovnih modela do modnih čarapica, svake sezone povećavaju se uzorci i boje koje možete odabrati. Proizvedene od kvalitetnih materijala, donijet će udobnost vašim nogama i uživat ćete u njihovom nošenju.

Iako su kratke, ipak vas mogu zaštititi tijekom zime: čarape od kašmira, vune i termalne kratke čarape izrađene su s namjerom da unesu toplinu u vaš korak.

Ako želite sve samo ne obične soknice, Calzedonia je idealno mjesto. Za vas smo istražili kratke čarape s uzorkom koje ćete lako moći upariti s vašom odjećom. Izaberite između čarapa s različitim apliciranim detaljima poput srca, mašnica, zvjezdica, točkica, cirkona i još mnogo drugih preslatkih motiva.

Jedno je sigurno – kad ih otkrijete, nikada nećete htjeti prestati kupovati!

 

Cijene svih soknica iz nove kolekcije možete pronaći na us.calzedonia.com!