FOTO by maras.hr

Modni dodaci

Stigli su novi Samsonite Mickey Mouse koferi za djecu!

Mia Vodopija 30. kolovoza 2021.

Tko ne bi poželio ovakav kofer?

U sivilu svakodnevice, često se uhvatimo kako sanjarimo o promjeni lokacije. Iako ste zadovoljni svojim gradom, poslom ili svojom obitelji, dobar je osjećaj putovati.

Ne mislimo pritom na putovanja oko svijeta po svim kontinentima, već odlazak do nekih susjednih zemalja ili čak na putovanje i istraživanje Lijepe naše.

S obzirom na to da upoznavanje novih ljudi širi naše spoznaje i horizonte, dobro je naučiti naše najmanje važnosti putovanja.

Vaša djeca će biti presretna što mogu putovati s vama na neku novu domaću ili stranu lokaciju, a vi ćete se potajno u sebi veseliti jer ćete znati da će to biti avanture koje vaši mališani neće zaboraviti.

956,00 kn

Stoga, što je sve potrebno za putovanje vašeg djeteta? Naravno, odjeća i obuća – možda uspiju izmamiti neke nove hlače ili nove tenisice od vas. Djeca su ponekad lukavija od nas odraslih!

No pravi šlag na kraju nisu nove tenisice ili odjeća, već novi kofer! U slučaju da su vaša djeca opsjednuta Mickey Mouse likom, ikonom Disney carstva, našli smo nešto za vas u Maras poslovnicama.

927,00 kn

Ovi Samsonite Mickey Mouse koferi izrađeni su u kombinaciji čvrste ABS plastike, a njihovi dvostruki kotači su silikonski i tihi te se kreću u svim smjerovima (360°) i time omogućuju jednostavniju upravljivost.

Njihova lagana dvostruka teleskopska ručka s izvlačenjem na gumb koja omogućuje lakše manevriranje koferom neće stvarati problem vašim mališanima.

975,00 kn

S jedne strane kofera, postoji pretinac s pregradom za lakše i organizirano pakiranje, a s druge strane tu su remeni koji drže robu na mjestu prilikom putovanja.

Kofer je zaštićen integriranom šifrom s tri znamenke. Tu je i maleni neseser za sve one sitnije potrepštine vaših mališana.

390,00 kn

Ako želite priuštiti nešto novo vašem djetetu, mi predlažemo ove odlične Mickey Mouse kofere, koje možete nabaviti OVDJE.