Dekor

Stigli prvi ukrasi s plodovima jeseni – dekorativne stvarčice u obliku bundeve!

Viktoria Mikulić 30. kolovoza 2021.

Bundeva više ne predstavlja samo rekvizit za Noć vještica, već je ista puno više od toga...

Dom je nešto što nam ništa ne može zamijeniti. To nije samo kuća ili stan, to je osjećaj topline, mjesto na kojem se osjećamo vrijedno, ono koje nam pruža mir i na kojem možemo biti točno ono što jesmo.

Stoga ne čudi što u svakom godišnjem dobu u našu oazu sreće želimo unijeti nešto novo kako bismo se osjećali još ispunjenije. Preko ljeta možda ne pridajemo toliku pozornost ukrasima jer ne boravimo previše u svoja četiri zida, već vrijeme kratimo negdje na otvorenom u prirodi ili uz šum valova.

No rujan je već sasvim druga priča i savršeno vrijeme da interijer upotpunimo jesenskim dekoracijama. Mnogo toga nas asocira na jesenske dane kao što su lišće, kesteni, žirevi, no jedan plod nam je posebno drag, a to su bundeve.

Iako nas najviše podsjećaju na Halloween party, bundeve mogu poslužiti kao božanstven ukras u našem domu kroz čitavu jesen. Na Nextu smo pronašli nekoliko primjeraka koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ako u sebi imate zavidne kulinarske vještine i težite tome da i vaše posuđe zasja u jednakom ruhu, onda i vas mogli očarati modeli u obliku bundeve. U bijeloj i izvornoj boji bundeve – narančastoj, ovi chic lonci izgledat će savršenom na blagovaonskom stolu, a jelo koje u njima pripremite djelovat će još ukusnije.

Tu je i jedna pletena bundeva u nježnoj bež boji koju možemo postaviti na regal ili na ukrasni tanjurić u kombinaciji s drugim jesenskim plodovima, kao i ona u bijeloj boji napravljena od porculana.

Također, osmijeh na lice izmamila nam je bundeva od mekanog baršuna koji je jedan od naših najdražih materijala u nadolazeće vrijeme. Nju možete objesiti gdje god poželite, kao što su ulazna vrata, ormar ili kao dodatak ukrasnim grančicama.

Šećer na kraju za sve koji obožavaju trenutke u kojima ispijaju svoj omiljeni vrući napitak, ova šalica s motivima bundeve istodobno će vas ugrijati i umiriti.

Dekor u obliku bundeve zaista je dobar ulog jer mu se svake godine možete iznova vraćati.

Spomenute primjerke, kao i još mnoge druge poput posudica za sol i šećer, zidne dekoracije, stolnjaka, kuhinjskih krpa i slično možete pronaći na LINKU!