Iće & piće

Stigli PreKrašni kolačići u osam različitih okusa!

PR 07. travnja 2021.

Umjesto povratka Krašuljaka i Krašotica, iz Kraševe tvornice dolazi nešto još bolje...

Zaboravite na dugačke hvalospjeve tomu kako se neodoljivo tope u ustima, pretjerane opise njihove savršeno prhke teksture i veličanje njihovog nepogrešivo doziranog punjenja. Iz Kraševe tvornice stižu kolačići koji su jednostavno – PreKrašni.

Naravno da bismo sad u ovom dijelu teksta trebali pisati o super kvaliteti novih kolačića koji će ispuniti svačiji dan komadićima energije i užitka. Mogli bismo, ali nećemo.

Zašto? Zato što znamo da će svatko odabrati svoje PreKrašne i sve će mu u trenutku biti jasno. Ako je dan ispunjen trenucima, zašto oni ne bi bili PreKrašni? Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

PreKrašni kolačići zagovaraju ljubav i toleranciju te tako dolaze u različitim okusima i različitim bojama kako bi udovoljili najistančanijim nepcima.

U svijetu koji promiče izvrsnost, agilnost i konstantnu potrebu za dostizanjem još većih i boljih ciljeva te ulaganje u budućnost, PreKrašni ističu da je vrijeme da se svi okrenemo ovom jedinstvenom trenutku sadašnjosti i uživamo u trenutku, PreKrašnom trenutku.

PreKrašnost je osjećaj kad si opušten, kad više nije bitno jesi li zakasnio na onaj sastanak dvije minute, slaže li ti se boja majice s uzorkom na cipelama i je li ti nova bijela košulja uprljana s malo fine i ukusne čokolade.

U novom svijetu PreKrašnog trenutka mirimo se s tim da je bijela košulja savršena za fleke i da, ako već treba stajati mrlja na njoj – neka bude slatka mrlja, čokoladna ili ne.

PreKrašnost je nešto što svaki pojedinac za sebe sam bira, a tu uskaču PreKrašni kolačići da podsjete na to da je u svakom trenutku moguće pronaći nešto pozitivno – onaj PreKrašan trenutak shvaćanja da je život lijep, da ne treba komplicirati i da je jednostavnost put k miru i sreći.

PreKrašni dolaze u osam različitih okusa te tako svatko može izabrati omiljeni kojim će stvoriti svoj PreKrašantrenutak.

Kolačići sa sjemenkama suncokreta i sezamom, s komadićima tamne čokolade, s komadićima mliječne čokolade i kikirikija preliveni čokoladom, s punjenjem okusa limuna, s punjenjem od jabuke, s punjenjem od višnje, s kakao punjenjem i s nougat punjenjem – svi su na svoj način PreKrašni.

Dolaze u pakiranjima od 200 do 220 grama i PreKrašno stoje na policama svih većih trgovina u Hrvatskoj.