FOTO by Zara

Kids

Stigli noviteti u Zaru! Mickey Mouse tenisice i ruksak u bež tonovima za naše mini kopije!

Viktoria Šafranić 23. prosinca 2020.

Nezamjenjiva Disney ikona ponovno u fokusu...

Koliko god su nam posebne stvarčice koje brendovi lansiraju za nas odrasle, u dvostrukoj mjeri nam se sviđaju one za naše mališane.

Od simpatičnih detalja i uzoraka, do raznovrsnih oblika i boja, današnji klinci zaista su sretnici s raskošnom ponudom asortimana.

Naravno, roditelji su još sretniji kada im isto mogu priuštiti jer su svjesni da oni nisu imali ni približno ovoliko stvari, kao što se sada može pronaći na tržištu.

Jedna od omiljenih modnih destinacija za velike i male je Zara, high street brend koji svakog tjedna na police donosi najnovije trendove.

Prvenstveno, ova stylish adresa naša je prva postaja kada smo u potrazi za odjevnim kombinacijama, no isto tako i za modnim dodacima.

Ovog puta, zaintrigirala nas je obuća i accessories za naše malene princeze, s motivom kultnog Disney lika – Mickey Mousea.

Mini ruksak i tenisice dolaze u bež tonovima te će se svojim neutralnim nijansama uklopiti uz svaki dječji look. Na tenisicama nam se posebno sviđa ‘jezik’ koji dodatno naglašava ovaj coolerski model s natpisom Mickey Mouse, kao i crvene vezice.

Ruksak je također zanimljiv zato što dolazi u dva dijela, koje djevojčice mogu nositi zajedno ili odvojeno. Bez obzira kupite li jedan ili oba noviteta, nećete pogriješiti jer zaista su preslatki.

Cijena ruksaka iznosi 199,90 kuna, dok tenisice možete pronaći za 229,00 kuna.