FOTO by shopdisney.co.uk

Dekor

Stigli neodoljivi Mickey Mouse vjenčići za vrata u blagdanskom izdanju!

Daria Lovrić 04. studenoga 2022.

Božićni asortiman nikad nije izgledao slađe!

Zakoračili smo u studeni i zima nam polako kuca na vrata. Iako su temperature još uvijek poprilično visoke, svaki dan je sve hladniji, posebice jutra i večeri. Prve magle najavljuju najuzbudljiviju sezonu u godini, a mi nestrpljivo iščekujemo blagdansko blještavilo.

Mickey Mouse vijenac za vrata
Mickey Mouse vijenac za vrata

Nadolazeća sezona bit će obogaćena predivnim božićnim ukrasima kojima malo tko može odoljeti. Kao i svake godine, trgovine kućnim potrepštinama već su na svoje police uvrstile dio božićnog asortimana, a mi s osmijehom na licu checkiramo njihove web trgovine i slažemo popis favorita.

Mickey Mouse vijenac za vrata 2
Mickey Mouse vijenac za vrata

Kako bismo spremni dočekali blagdansko razdoblje, božićni motivi neizostavan su dio našeg interijera, odjeće i modnih dodataka posebice kada dolaze u Disney izdanju!

Mickey Mouse vjenčić za vrata rezerviran za najluđu sezonu!

Kada se u jednom artiklu spoje božićni elementi i omiljeni Disney likovi, našoj sreći nema kraja! Ovog puta za oko su nam zapeli Mickey Mouse vjenčići za vrata koji proizlaze iz Disney tvornice.

Dva preslatka vjenčića dolaze u obliku lika Mickey Mouse-a i ne možemo odlučiti koji nam je ljepši. Bijeli krzneni model idealan je izbor za one koji vole minimalizam i profinjenu eleganciju. Fluffy primjerak krasi velika karirana mašna koja najavljuje dolazak Božića i unosi blagdanski duh u vaše domove.

Mickey Mouse vijenac za vrata
Mickey Mouse vijenac za vrata£30

S druge strane, upečatljivi vjenčić u kombinaciji zelene i crvene boje stvoren je za istinske ljubitelje klasike i blagdanskog perioda. Krase ga zeleni detalji nalik listovima imele i crvene dekorativne bobice koje dolaze i u obliku Mickey Mouse lika. I ovaj primjerak krasi neizostavna oversized mašna u crvenoj boji.

Mickey Mouse vijenac za vrata – £35

Ako su i vas očarali Mickey Mouse vjenčići za vrata, možete ih škicnuti putem Disney web trgovine.