FOTO by Emmezeta

Zabava

Stigli Emmezeta trampolini u ružičastoj i neon zelenoj boji!

Viktoria Mikulić 28. lipnja 2022.

Ljetne aktivnosti na otvorenom postaju još slađe…

Ljetna paleta boja uistinu je najposebnija. Od bijele koja je klasik u svim priikama, do vibrantnih nijansi koje prizivaju sunce i godišnji odmor, do onih pastelnih koje asociraju na opuštanje, svatko će pronaći svoje favorite…

Kada govorimo o bojama, najviše razmišljamo o odjeći i modnim dodacima, no što kada bismo vam rekli da i neke druge stvarčice mogu zasjati u ljetnom ruhu.

emmezeta trampolini

Ljetne dane, ili barem jutra i večeri uobičajeno provodimo na otvorenom, a posebno djeca koja izlaze čim se probude i pojave se pred našim licima tek kada je vrijeme za dnevni obrok. Ako im nešto nikada ne može dosaditi, onda je to skakanje po trampolinu. Ako ste razmišljali o kupnji trampolina, ili je vrijeme da svoj stari zamijenite novim, imamo nešto za vas…

emmezeta trampolini

EMMEZETA TRAMPOLINI U NEON ZELENOJ I PINK BOJI OSVOJILI SU NAS NA PRVI POGLED

Trampolini koje jednako obožavaju odrasli i djeca pojavili su se u ružičastoj i neon zelenoj boji koje jednostavno mame na kupnju. Iako smo ih dosad navikli viđati većinom u crnoj boji, Emmezeta modeli zasjali su u jarkom ruhu.

emmezeta trampolini

Gdje god ih postavili na terasu, u dvorište ili u vrt, plijenit će pozornost i bit će idilična meka kako za vas, tako i za sve vaše susjede. Emmezeta trampoline možete pronaći u nekoliko veličina, ovisno o vašim preferencijama.

emmezeta trampolini

Koji god odabrali, uz njih vas očekuje veselo i opušteno ljeto.