FOTO by Pop Trading Company

Moda

Stigle unisex Converse tenisice s preslatkim likom zečice Miffy!

Antonija Andabak 18. travnja 2021.

Miffy je pokupila sve simpatije ljubitelja Conversica!

Poznati brend priznat ponajprije u skejterskim, a u zadnje vrijeme i konvencionalnim modnim krugovima, otvoren je za suradnje s drugim brendovima kojim popularnim Conversicama daje zanimljiv izgled, dovoljan da se rasproda u rekordnom roku!

Takav model promocije ovog brenda obuće očito je donio dobre rezultate, a 16. travnja, svjetlo dana ugledale su Convers tenisice s preslatkim likom zečice Miffy koju svi poznajemo iz dječjih slikovnica!

U partnerstvu s amsterdamskim skate brendom Pop Trading Company, duo je lansirao tri unisex modela ukrašen ikonskim likom Miffy, zečicom nizozemskih korijena čime je ova suradnja akcentirala svojevrsni tradicijski karakter. Sve tri verzije tenisica uključuju platnenu izradu tenisica poluvisokog modela, dok je na stražnjoj strani potplata istaknut logo oba brenda.

Bijele Convers Mffy tenisice
Crne prugaste Miffy tenisice

Iako prvotno zamišljene kao muške, sva tri modela tenisica dosegle su veliku razinu popularnosti kod oba spola ljubitelja spomenutih skate-brendova pa im se smiješi rasprodaja svih brojeva. Mnogima su za oko zapele bijele Conversice, zatim crne okomitim prugama, a klasične crne rezervirane su za one koji ostaju vjerni vječitom modelu sa suptilnim, slatkim dodacima poput Miffy.

Klasične crne Convers tenisice

Za ove ćete tenisice izdvojiti oko 650,00 kuna što predstavlja malo višu cijenu u odnosu na klasične Convers tenisice, a ako ćete imati sreće, svoj ćete broj naručiti na web shopu brend Pop Trading Company.