FOTO by Pull&Bear

Moda

Stigle Pull&Bear espadrille s isprepletenim vezicama u maslinasto zelenom i bež tonu!

Viktoria Šafranić 24. ožujka 2021.

Baš su če če...

I dok smo nekoć visoke pete smatrali najelegantnijom obućom, onom u kojoj se osjećamo kao da smo upravo sišle s crvenog tepiha, onoj koja nam daje tres chic osjećaj svaki put kada ih odjenemo, situacija se ipak malo promijenila…

Potpetice su i dalje najženstvenije cipele, no to ne znači da ne postoji mnoštvo drugih, jednako efektnih varijanti za sve ljubiteljice ravne obuće.

Balerinke su donedavno bile must-have, no ipak su im posljednjih sezona pažnju preotele espadrille od kojih se u proljetnim i ljetnim mjesecima ne odvajamo. Mule su također protekle godine bile u modi, a čini nam se da će se taj trend i nastaviti, ali ipak su espadrille nekako najposebnije.

Prvenstveno, izgledaju preslatko zbog svog dizajna i najčešće dolaze s jutenim potplatom. Gornji dio viđamo u bezbroj varijacija, ovisno o kreativnosti brendova. Cijene su im manje-više pristupačne, a s lakoćom se uklapaju uz sve odjevne komade. Njihov jedini nedostatak (ako bismo to tako mogli nazvati) je što nisu namijenjene za kišu, već samo za vedro vrijeme.

No upravo ih u takvim danima i vidimo, prepunim sunčevih zraka, bez tračka oblaka.

Jedne su nas se posebno dojmile, a pronašli smo ih u Pull&Bearu. Gornjište im je napravljeno od isprepletenih vezica u maslinasto zelenoj, bijeloj i bež boji, koje se protežu sve do gležnja. Upravo su zbog svojih nježnih nijansi nosive uz gotovo sve druge boje.

U njima će svaki korak biti lagan, a istodobno stilski popraćen. Više detalja o istima možete saznati putem LINKA.