Dekor

Stigle nove Sinsay hoklice od 49,90 kuna!

Viktoria Šafranić 19. travnja 2021.

Današnji budget za ručak upravo smo preusmjerili na nešto nužnije...

Svaki ulog u vlastiti dom pametan je ulog, zasigurno bi se složili mnogi. Često smo spremni izdvojiti i pozamašnu svotu novca kako bi se osjećali ugodno u svoja četiri zida.

Sinsay nam pruža tu mogućnost bez ikakve prethodne štednje, ponudom divnih hoklica. One mogu poslužiti kao praktičan stalak ako nešto želimo dohvatiti s police, kao dječji tabure dok crtaju omiljene junake za stolićem u dnevnom boravku, nama odraslima kao stalak za noge, ili kao chic dekor na terasi gdje možete staviti kavu, časopise i slično.

Svako malo počaste nas novim modelima, a ovaj koji smo upravo pronašli dolazi u dvije boje i sa stylish printom. Crni ili bijeli, sigurni smo da bi se oba uklopila u interijer, neovisno o stilu uređenja. Njihove drvene nogice čini ih još slađima, a zbog cijene od 49,90 kuna vjerojatno će postati bestselleri.

Mi smo današnji budget za ručak odlučili zamijeniti ovim neodoljivim novitetima, koji će uljepšati svaku prostoriju u domu. Nadamo se da će nas Sinsay nastaviti častiti originalnim dekorom po pristupačnim cijenama, jer za sada smo zaista oduševljeni svime što smo kupili.

Čak i ako materijal nije prekvalitetan, ove će hoklice nesumnjivo potrajati nekoliko sezona, a nakon toga smo ionako željni promjene, zar ne?

Trenutno na službenoj stranici piše da su rasprodane, no svako malo se ponovno pojave. Mi smo preko vikenda zavirili u Arena centar gdje smo ugledali ove hoklice, tako da i ako ih nema online, sigurni smo da su dostupne u jednoj od Sinsay poslovnica.