FOTO by Mohito

Obuća

Stigle Mohito cipele na visoku petu u četiri zamamne boje!

Antonija Andabak 25. siječnja 2021.

Ultimativni zimski klasik u obliku ženstvenih cipela na tanku petu!

Ženstvena silueta i udobnost cipela na tanku potpeticu dovoljan su znak da je vrijeme da obogatimo svoju privatnu kolekciju obuće s još jednim parom sexy cipela u kojima bismo mogli provesti cijeli dan!

Bez obzira na to što nemamo mnogo mogućnosti pokazati svoj zimski ulov, valja se pripremiti za trenutak kada će to biti moguće i kada ćemo ponosno koračati u elegantnim štiklama koje čine nepogrešiv izbor svih svečanijih zbivanja vašeg društvenog života.

Oplemenite svoj modni ormar novitetom s potpisom Mohita koji je još jednom pokazao zašto se nalazi na vrhu brendova čije lansirane komade s nestrpljenjem iščekujemo.

Ovih su dana na službenoj web stranici brenda Mohito osvanule cipele s tankom potpeticom u četiri boje iz palete zagasitih nijansi, baš kakve i priliče hladnijem vremenu.

Visoke potpetice Eco Aware – 229,90
Visoke potpetice Eco Aware – 229,90

Puderasto roza, mornarsko plava, maslinasto zelena i blijedo žuta boje su koje krase profinjene štikle zatvorenog tipa koje bismo lako mogli stilizirati uz uske traperice ili elegantne hlače visokog struka.

Štikle – 229,90
Štikle – 229,90 

Svestrane, ali i efektne u svom klasičnom dizajnu, savršen su izbor čak i za odlazak na posao ako isti zahtijeva dotjeran izgled.

One će biti idealno rješenje i za odlazak na neslužbeno druženje u krugu prijatelja gdje ćete svoj ispoliran izgled dovesti do vrhunca ovim cipelama na petu, jeansom, običnom T-shirt majicom i blejzerom.

Štikle – 229,90 
Štikle – 229,90

Iako je to samo naša vizija jedne casual, ženstvene varijante odijevanja, budite sigurni da su ove štikle vrlo zahvalan par obuće za svaki budući izlazak iz kuće u vašem najboljem izdanju.

Visoke potpetice Eco Aware – 229,90
Visoke potpetice Eco Aware – 229,90

Cijena istih nije previsoka i iznosi 229,90 kuna, a svoj broj i omiljenu boju, možete pronaći na Mohito web stranici!