FOTO by Michael Kors

Modni dodaci

Stigle fancy Michael Kors natikače u smeđoj i krem nijansi!

Antonija Andabak 06. srpnja 2021.

Natikače su postale novi statusni simbol, jasno je i zašto!

S opuštenijim mjesecima pred nama, natikače su postale novi statusni simbol kojeg su mnoge fashionistice vrlo lako prihvatile!

Okej, možda i dalje maštamo o svakodnevnom nošenju pink sandala na visoku petu, no sada, jedan pošteni par natikača koje ćete nositi u ljetnoj sezoni, doslovno je must have!

One koje su se među boljima pokazale na tržištu, definitivno su one s potpisom Michael Kors! I dok je to obuća koju jedino nije sasvim poželjno nositi na poslu, sve ostale prilike, pa čak i one koje zahtijevaju viši stupanj fancy izgleda – prolaze, a ove su natikače itekako dobrodošle!

Uočili smo ih na Instagramu, gdje su kao novitet pokupile sve modne ovacije uz pregršt lajkova i „love“ emotikona, a na službenoj stranici otkrili smo da dolaze ne samo u klasičnoj, prepoznatljivoj MK smeđoj nijansi s logom, već je lansiran i u nosivoj, vanilla nijansi kao još jedan primjerak sofisticiranog klasika među obućom!

640,00kn
640,00kn

S obzirom na sezonu koja mami opuštenim izdanjima, ove Michael Kors natikače nameću se kao sasvim logičan izbor obuće u koji se isplati investirati.

Ako ste imalo u nedoumici kupiti ih ili ne, imajte na umu da ćete ih nositi svakodnevno, gotovo u svim prilikama jer su upečatljive s dodatkom zlatnih zakovica, a deblji potplat osigurava osjećaj udobnosti, ali i par centimetara na vašu visinu.

Ako su i vas osvojile svojom jednostavnošću, a opet osebujnim modnim karakterom, možete ih naručiti OVDJE.