FOTO by Desigual

Moda

Stigle Desigual proljetne jaknice s najzaljubljenijim Disney parom!

Viktoria Mikulić 20. veljače 2021.

U crnoj, crvenoj i bijeloj boji, s dodatkom nezaobilaznog trapera

Nadamo se da će s krajem ovog tjedna, sunce odagnati one prave zimske temperature te da ćemo i prije nego što nam stigne najraskošnije godišnje doba, uskočiti u najdraže proljetne komade.

Naravno, još nije vrijeme da se u potpunosti opustimo, stoga je u nadolazećem periodu najbolja odluka slojevito odijevanje.

Pernate kapute i bunde zamijenit ćemo nešto laganijim primjercima, koji nas u nijednom trenutku neće opterećivati, a istodobno štititi od nenadanih naleta vjetra.

Jutra će i dalje biti hladna, no nekako vjerujemo da ćemo s početkom ožujka, barem tijekom popodneva moći sjediti na otvorenim terasama i uživati kao nekada u ispijanju kavica ili gina sa svojom BFF.

Upravo za te trenutke, pronašli smo divne jaknice s potpisom Desiguala. One dolaze u crvenoj, crnoj i bijeloj boji, a krase ih i omiljeni cartoon likovi – Mickey i Minnie Mouse.

U casual izdanju, s dodatkom trapera, rezervirane su za sve coolerice, koje će ih najradije kombinirati uz bijele hlače ili traperice, kao i platnene tenisice.

Ako svojoj garderobi želite dodati jedan StreetStyle odjevni predmet poput ovog, njihova cijena iznosi 199 eura, a pronaći ih možete OVDJE.