FOTO by Desigual

Moda

Stigle bijele tenisice u izvedbi omiljenog Mickey Mousea!

Viktoria Mikulić 07. lipnja 2023.

Jer kome ne treba još jedan par ljupkih bijelih tenisica...

Bijele tenisice, Desigual, najdraži Disney lik i ljetni dani spoj su koji nema konkurenciju. Barem jednom u životu svatko od nas kupio je tenisice bijele boje koje smo čuvali kao oko u glavi, lickali ih i tetošili ne bi li nam potrajale čim duže, do onog trenutka kada smo ih odjenuli u klub (dečki pogotovo) i zauvijek se oprostili s njima.

One su jedan od ključnih aktera našeg dnevnog outfita i pašu uz sve kombinacije, kako ležerne tako i one svečanije. Iz sezone u sezonu, poznati brendovi oduševljavaju nas asortimanom bijelih tenisica i danas je najčešći problem u tome što ne možemo odlučiti koje su nam ljepše, budući da ih na tržištu ima pregršt.

Desigual bijele tenisice u izvedbi omiljenog Disney junaka zbog kojih nam srca kucaju jače!

Ipak, najčešće odabiremo one koje nas osim bijelom bojom, osvoje još nekim detaljem, poput šarmantnih žniranaca ili preslatkog motiva. Također, prilikom kupnje prvenstveno biramo brendove s čijim artiklima već imamo iskustva, koji odišu kvalitetom, a koji su istodobno u trendu. Desigual je jedan od takvih proizvođača koji je sportski, ali istodobno elegantan.

Upravo su lansirali i novu kolekciju, a nas je posebno očarao jedan model koji s printom Mickey Mousea u rustikalnom izdanju, a tu je i čvorić sa stražnje strane u upečatljivim bojama.

Ove bijele tenisice upravo su ono što našem ormaru treba u ljetne dane, jer uz natikače, sandale i japanke, zasigurno će biti prilike za nošenje istih. Na kraju krajeva, tko ne bi volio ovakav model spojiti s vibrantnim ljetnim lookovima. Sve detalje o novim Desigual tenisicama možete potražiti na LINKU.