FOTO by Adidas

Moda

Stigle Adidas tajice protiv “nezgoda” s menstruacijom! Korisnice istih oduševljene!

Antonija Andabak 21. lipnja 2021.

Zaboravite na poznato pitanje "Jel' mi prošlo?"

Godine borbe s teškim menstrualnim izljevima, mnoge žene iscrpi do tih granica da imaju napadaj panike pri samoj pomisli da se bliži datum kada – sve počinje ispočetka. Na forumima i u razgovorima saznajemo da mnoge, osim jakih izljeva istodobno koriste i tampon i uložak kako bi stvari ostale pod kontrolom.

Tu priči nije kraj, borba s bolovima je drugi par rukavica za što adidas nije našao rješenje, no sami time što su 17.06. lansirane tajice protiv “curenja” za vrijeme menstruacije, čini život mnogih žena kudikamo lakšim!

Ne samo da su namijenjene profesionalnim sportašicama već i svim ženama koje se rekreativno bave sportom, pa makar to bila i šetnja u prirodi. Neovisno o aktivnosti, od sada ćete biti puno sigurnije pri kretanju!

TechFit Period Proof tajice izrađene su od tri sloja tkanine koja upija tekućinu i osigurava dodatni zaštitni sloj kada ih nosite s uloškom ili tamponom, a curenje ostaje pod kontrolom.

Istraživanja su pokazala da mnoge adolescentice izostaju s tjelesne nastave zbog menstrualnih problema, a žene izbjegavaju vježbanje i bilo kakvo kretanje u strahu da im ne “procuri” jer je poprilično komplicirano sanirati nezgodu ako je osoba udaljena od toaleta.

Adidas je ponudio revolucionarno rješenje kojim želi potaknuti žene da se i dalje, bez straha bave sportom i da zaborave postavljanje poznatog pitanja: “Jel’ mi procurilo?”

Možete ih kupiti na službenoj adidas stranici te pročitati zadovoljne komentare korisnica koje najviše hvale prozračnu tkaninu koja ne ograničava kretanje, te osjećaj sigurnosti!