Iće & piće

Stigle 3 nove Dorina čokolade s najdražim orašastim plodovima!

Viktoria Mikulić 08. rujna 2021.

Lješnjak, kikiriki, badem - prelomi i otkrij novi svijet orašastih okusa!

Inspirirani željama brojnih obožavatelja Dorine, Kraš je sljubio orašaste plodove i neodoljivu čokoladu pa su se tako obitelji Dorina pridružila tri nova okusa.

Posebnost novih čokolada krije se u oplemenjenim orašastim plodovima – lješnjaci su pažljivo karamelizirani za najizbirljivija nepca, bademi su tostirani da bi bili posebno hrskavi i mirisni, a karamelizirani kikiriki sa zrncima soli oduševit će svojom slatko-slanom kombinacijom sve istinske gurmane.

Nova tri okusa Dorine osvajaju na prvu kockicu – različiti sastojci spojeni u okusnu harmoniju, a orašasti plodovi ogrnuti bogatom čokoladom rajski su doživljaj za svakog hedonista.

Dorina čokolada s karameliziranim kikirikijem i zrncima soli raspametit će nepca svih onih koji uživaju u slatko-slanim kombinacijama.

Dorina karamelizirani cijeli lješnjak čokolada je s čak 20% karameliziranih cijelih lješnjaka, a svojom će teksturom i bogatim okusom oduševiti istinske obožavatelje čokolada s tim orašastim plodovima.

Dorina tostirani cijeli badem tamna je čokolada s 50% kakaa i hrskavim tostiranim bademima koja odličan je izbor za sladak predah u bilo kojem dijelu dana.

Ne znamo koja od ova tri orašasta ploda najviše konzumirate, ali smo sigurni da ćete ih sada još više zavoljeti u kombinaciji s prefinom čokoladom…