FOTO by Intimissimi

Moda

Stigla premedena Intimissimi Mickey Mouse spavaćica s točkicama!

Antonija Andabak 30. studenoga 2020.

Nismo sigurni bi li u njoj spavali ili izašli iz kuće!

Ostavili smo Black Friday malo sa strane i odlučili uroniti u more noviteta koji su napunili stranice jednog od najpoznatijih brendova donjeg rublja – Intimissimi!

Izbor sexy crvenog donjeg rublja nesumnjivo je veoma primamljiv za impulzivnu kupovinu, no ako još malo bolje promotrite ponudu noviteta, primijetit ćete da niti Intimissimi nije odolio Mickey maniji!

Pidžama Mickey Mouse

Među pidžamama Mickey motiva, istaknula se predivna spavaćica kraćeg kroja za koju doista nismo sigurni bi li u njoj obavili shopping ili je obukli za spavanje.

U biti, kada malo bolje razmislimo, ova je spavaćica idealna za work-from-home kada ne morate izlaziti iz udobne pidžame, a ujedno vas neće biti sram otvoriti vrata i preuzeti poštu ili primjerice dostavu hrane.

Pidžama Mickey Mouse

Jednostavna spavaćica dugih rukava s polka dot uzorka te sitnijim formatom Mickey Mouse motiva, doista je medeni novitet Intimissimi brenda čije se kolekcije u većini slučajeva baziraju na čipki, sexy izrezima te provokativnim krojevima, dok je upravo ova slatka spavaćica pravo osvježenje!

Pidžama Mickey Mouse

Mickey Mouse spavaćica u interpretaciji Intimissimi brenda, lako je pamtljiv komad kojeg možemo zamisliti s jednako dražesnim kućnim bucama i šalicom kave kako ispunjavate prve jutarnje zadatke.

Ako vas je ova spavaćica osvojila i možete se zamisliti u spomenutom scenariju, onda je ona prava prilika za vas! Njena cijena je približno 320 kn i čini savršen ovogodišnji božićni poklon!