FOTO by Instagram @casdoyfe / Zara

Moda

Stigla je! Veliki comeback najpopularnije Zara košulje s perjem!

Daria Lovrić 22. kolovoza 2023.

Omiljena shopping destinacija vratila najprodavaniji prošlogodišnji komad!

Popularan brend Zara prošle je godine lansirao IT košulju u bijeloj boji koja je pokorila društvene mreže. Riječ je o klasičnoj, ali efektnoj bijeloj košulji od popelina koja je pažnju osim osvojim dizajnom privukla i svojim zanimljivim detaljima.

Zara košulja sa zelenim perjem
Zara košulja sa zelenim perjem

Košulja je na rukavima imala perje u upečatljivoj zelenoj boji i u samo nekoliko sati nakon pojave na webu postala most wanted komad sezone. Poznate modne influencerice i trendseterice ovaj su komad kombinirale na mnoštvo različitih načina i slobodno možemo reći da se radi o jednom od najpopularnijih Zarinih odjevnih komada.

Zara košulja sa zelenim perjem 2

Zara bijela košulja i omiljene traperice savršen su jesenski spoj

Ako prošle sezone niste stigli ugrabiti svoj primjerak oduševit će vas vijest da je poznata modna destinacija lansirala gotovo istu. Zara nerijetko najtraženije komade vrati u ponudu, u nešto novijem izdanju.

Zara košulja sa zelenim perjem 3

Istu stvar učinila je i sa satiniranom asimetričnom haljinom pobojanom tie-die tehnikom. Nekoliko mjeseci poslije lansirala je istu u drugačijim nijansama.

Ova efektna košulja, iako na rukavima ima zeleno perje, vrlo se lako kombinira s drugim odjevnim komadima. Odlično se slaže s nude nijansama te s neutralnim bojama poput bijele, crne, sive i srebrne.

Preferirate li upečatljive boje i volite se poigrati slaganjem odjevnih kombinacija, uparite ju sa satiniranim suknjama u jarkim bojama poput zelene, crvene ili ružičaste.

Vjerujemo da će se i ove sezone rasprodati u trenu, stoga požurite po svoj primjerak na Zara web shop i ugrabite ga po cijeni od 69.95 EUR.