FOTO by Instagram @izabelandrijanic

Poznati

Stigla je prinova! Izabel i Mateo Kovačić postali roditelji

Krešimir Šustić 13. listopada 2020.

Sinčiću su odabrali tradicionalno kršćansko ime

2020. godina će za mnoge biti zapamćena po pandemiji koronavirusa i stvari vezanih za istu, no neki će je zauvijek pamtiti kao najbolju godinu u životu.

Jedni od takvih su predivna poduzetnica Izabel Kovačić i njezin suprug, hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, koji su postali bogatiji za jednog člana obitelji.

Atraktivna osnivačica dječjeg brenda Lunilou rodila je sinčića u ponedjeljak u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, oko 14.30h carskim rezom.

Izvor blizak šarmantnom paru je otkrio kako su se odlučili za tradicionalno kršćansko ime, ali nisu otkrili o kojem je imenu riječ.

View this post on Instagram

3 x <3

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Na početku su krili trudnoću, no nakon nekog vremena su ipak odlučili izaći u javnost sa sretnom viješću i posljednjih nekoliko mjeseci ponosno pozirali na društvenim mrežama.

Upoznali su se prije deset godina u crkvi u kojoj je Izabel pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant, te su u istoj odlučili izreći sudbonosno da 2017. godine.

Već neko vrijeme žive u Londonu gdje Mateo igra za Chelsea, ali su odlučili da se dijete rodi u Zagrebu gdje žive njihove obitelji koje će im na samom početku roditeljstva uvijek biti pri ruci. Također, Izabel je nedavno u Zagrebu otvorila i showroom za svoj dječji brend Lunilou, čiji su odjevni predmeti napravljeni od organskog pamuka, a u kojima će uskoro zablistati i njezin sinčić.

Novopečenim roditeljima želimo sve najbolje i da uživaju u predivnim trenucima koji ih očekuju s njihovim malenim sinčićem.