FOTO by Zara

Moda

Stigla je nova Zara torbica nalik ruži u četiri famozne boje!

Mia Vodopija 20. srpnja 2021.

Narančasta, zelena, ljubičasta i boja fuksije

Ljeto je sa svojim vedrim nijansama i upečatljivijim modelima donijelo pravo osvježenje u naše svakodnevne outfite. Već znamo da su se neki modni dodaci, kao Zara torbica, pokazali kao apsolutni ‘must have’!

zara torbica roza

Praktična dnevna torba jedan je od onih neizostavnih modnih dodataka u svakom ormaru. Praktična u smislu nešto manje dnevne torbice koje nas natjeraju da u njih spremimo samo nužne stvari.

zara torbica zelena

Torbice manjih dimenzija nisu samo praktične, već i lijepe, ali i lagane za nositi. Tjeraju nas na minimalistički pristup i kontriraju onoj latinskoj izreci ‘omnia mea mecum porto’ (sve svoje nosim sa sobom).

zara torbica narančasta

Ovih dana je nemoguće ne primijetiti na Instagramu manje i šarene torbice koje definitivno kradu pažnju.

zara torbica roze boje

Ova Zara torbica pronašla se u streetstyle kombinacijama mnogih trendsetterica, a ono s čime osvaja na prvu jest njezin izgled. Upravo zbog njega ona se vrlo lijepo prilagođava svakom stilu i outfitu.

 ljubičasta

Riječ je o torbici koja u svakodnevna modna izdanja donosi dozu elegancije i svestranosti, a sve zahvaljujući najpoželjnijim nijansama – narančasta, zelena, ljubičasta i roza.

torbice zelena boja

Ova Zara torbica idealna je za baš sve prigode, one dnevne i poslovne, a posebno ako želite svom izdanju pružiti dozu elegancije. Zahvaljujući nizu nijansi, možete ju vrlo lako uklopiti i u svečana izdanja.

Ne iznenađuje da se ovaj model pronašao visoko na popisu ključnih dodataka za ovu sezonu.

torbica narančaste boje

Cijena ove osvježavajuće torbice je 299,99 kuna. S njom će svaki modni komad unutar ormara izgledati jednostavno bolje!