FOTO by Instagram @samsstyle__

Moda

Stigla je! Najpopularniju Zara haljinu krasi isti dizajn, ali nove boje!

Daria Lovrić 30. lipnja 2023.

Ako ste mislili da je prethodna krasotica miljenica, razmislite još jednom…

Popularan brend Zara nedavno je lansirao IT haljinu koja je pokorila društvene mreže. Riječ je o efektnoj satiniranoj haljini asimetričnog kroja koja je pažnju osim osvojim dizajnom privukla i svojim zanimljivim printom.

Zara asimetrična haljina 1
Zara asimetrična haljina

Naime, prvi model koji je zaludio fashionistice pobojan je tie-dye tehnikom u kojoj su se prelijevale zelena, bijela i ružičasta nijansa. Sada je Zara lansirala isti model u drugim nijansama.

Kao i prethodnicu, krase ju tanke naramenice koje se vežu na leđima i asimetričan kroj, međutim prevladavaju vatrene, ženstvene nijanse poput narančaste, bordo i profinjene zlatne.

Zara asimetrična haljina 2

Mnogo je razloga radi kojih obožavamo ovakve modele haljina. Naime, satinirane haljine karakteristične su po svom glatkom, sjajnom i luksuznom izgledu što cijelom outfitu daje sofisticiranu i elegantnu notu.

Ovakve haljine često se koriste za posebne prigode poput vjenčanja, gala večera, maturalnih večeri ili drugih formalnih događaja. Satinirana haljina je poznata po svom glamuroznom izgledu i sposobnosti da reflektira svjetlost na elegantan način, što privlači pažnju i stvara sofisticiranu estetiku.

Vjerujemo da će i ovaj model postati omiljen među fashionisticama i da će pokoriti plesne podije diljem Lijepe naše. Cijena haljine iznosi 45.95 , a ako je i vas očarao škicnite ga putem Zara web trgovine.