FOTO by IMDb

Film

Stigao trailer za Queen Charlotte: A Bridgerton Story!

Daria Lovrić 23. ožujka 2023.

Uskoro gledamo spinoff omiljene serije Bridgerton!

Za Queen Charlotte: A Bridgerton Story seriju možemo reći da je prednastavak serije Bridgerton. Naime, u seriji je radnja fokusirana na uspon kraljice Charlotte i njezin životni put do trona i moći.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Limitirana Netflix serija Queen Charlotte ispričat će priču o tome kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo velike društvene promjene, stvarajući svijet u koji su pristigli dobro nam poznati likovi u Bridgertonu.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story – stiže nam spinoff omiljene serije

Kraljevska drama trebala bi prikazati epsku i drastičnu promjenu Charlotte od princeze do kraljice. Iako znamo da kraljica voli dobre stare tračeve, još uvijek znamo vrlo malo o tome kako je pronašla svoje mjesto u društvu i koliko dobro poznaje druge likove.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Na Valentinovo, Netflix je najavio da će Queen Charlotte: A Bridgerton Story biti premijerno prikazana 4. svibnja 2023. godine.

U spinoffu gledat ćemo i nekoliko poznatih lica iz Bridgertona. Golda Rosheuvel (Kraljica Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) i Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) ponovit će svoje uloge, a upoznat ćemo i neke nove mlade glumce s obzirom na to da će se radnja odvijati u prošlosti i sadašnjosti.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story
Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Službeni sinopsis priče glasi: „Usredotočen na uspon kraljice Charlotte do ugleda i moći, ovaj prednastavak govori o tome kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo veliku ljubavnu priču i društvenu promjenu, stvarajući svijet koji su naslijedili likovi u Bridgertonu.“

Sinopsis također sugerira se da Charlottin kraljevski suprug ima škrinju tajni koja je toliko duboka da bi mogla “uzdrmati same temelje monarhije”.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

U Queen Charlotte: A Bridgerton Story možemo očekivati uzbudljivo duboko poniranje u lik koji je vrlo složen lik u seriji Bridgerton. Unatoč tome što je kraljica u početku prikazana kao oštra, gledatelji su svjedočili trenucima iznimne ljubaznosti kao što je njezina potpora sestrama Sharma u posljednjoj sezoni.

Treća sezona Bridgertona također je trenutno u produkciji, a dok čekamo nove informacije o novim epizodama i ljubavnoj priči Colina i Penelope, uživat ćemo u zanimljivim kadrovima serije Queen Charlotte: A Bridgerton Story!

U nastavku pogledajte dugoiščekivani trailer za Queen Charlotte: A Bridgerton Story: