FOTO by Hulu

Film

Stigao trailer za 5.sezonu serije Handmaid’s Tale

admin 15. srpnja 2022.

Zna se i datum izlaska...

Došao je trailer za petu sezonu serije Handmaid’s Tale i nakon što smo ga pogledali – ne možemo više čekati! Postavljen kao soundtrack za trailer pjesma “Fighter” Christine Aguilere zvuči odlično, a trailer počinje nakon ubojstva Freda Waterforda. Svi obožavatelji znaju što je Serena Waterford napravila June i bivšim sluškinjama koje su pobjegle iz kandži Gileada u prošloj sezoni.

Handmaid’s Tale 5. sezona

Želim da zna da sam to bila ja“, “Osjećam da me Gilead vuče natrag”, citati su koje izgovara June, dok isječak Nicka treperi na ekranu. U međuvremenu se može čuti kako Mark Tuello sablasno dodaje: “Sluškinja ubija svog zapovjednika, Gilead to neće dopustiti.” Čini se da trailer završava s June i Serenom koje se susreću licem u lice, a jedna od njih drži pištolj.

Handmaid's Tale 5. sezona
Handmaid’s Tale 5. sezona

Službeni sinopsis za petu sezonu kaže: June se suočava s posljedicama zbog ubojstva zapovjednika Waterforda te se bori da redefinira svoj identitet i svrhu. Udovica Serena pokušava podići svoj ugled u Torontu dok utjecaj Gileada ulazi u Kanadu. Zapovjednik Lawrence zajedno s tetom Lydijom pokušava ojačati Gileada. Luke i Moira bore se s Gileadom te nastavljaju svoju misiju spašavanja i ponovnog ujedinjenja s Hannah.”

Stigao trailer za 5. sezonu serije Handmaid’s Tale

Peta sezona serije konačno ima datum izlaska, što znači da znamo kada ćemo gledati June Osborne. Hulu je potvrdio da će “The Handmaid’s Tale” sezona 5 krenuti s prikazivanjem u srijedu, 14. rujna.