FOTO by IMDb

Film

Stigao trailer za 5. sezonu serije Handmaid’s Tale

admin 25. kolovoza 2022.

Još samo 3 tjedna!

Jesen je rezervirana za dekicu i Netflix, a raspored prikazivanja novih sezona govori da nas čeka odličan rujan. Od popularnih serija početkom mjeseca dolazi peta sezona serije Cobra Kai, a samo nekoliko dana i dugoočekivana peta sezona serije Handmaid’s Tale.

Handmaid’s Tale peta sezona

Upravo je izašla i produžena verzija trailera za petu sezonu i ako je suditi prema nekim scenama čeka nas vatren okršaj između June i Serene nakon ubojstva zapovjednika Waterforda.

Handmaid's Tale peta sezona
Handmaid’s Tale peta sezona

U finalu četvrte sezone June Elisabeth Moss namamila je zapovjednika, koji ju je godinama silovao, u demilitariziranu zonu između Gilead i Kanade. Zatim su ga ona i skupina ostalih bivših sluškinja hladnokrvno ubile.

Handmaid’s Tale peta sezona

June se vratila kući samo kako bi se oprostila od svog muža i kćerkice, dok je Serena otvorila misteriozni paket i unutra pronašla Fredov prst i vjenčani prsten.

Handmaid's Tale peta sezona
Handmaid’s Tale peta sezona

Čeka nas okršaj June i Serene

Službeni sinopsis za petu sezonu kaže: “June se suočava s posljedicama zbog ubojstva dok se istovremeno bori da redefinira svoj identitet i svrhu. Udovica Serena pokušava se osnažiti u Torontu dok se Gileadov utjecaj širi u Kanadu. June, Luke i Moira bore se s Gileadom nastavljajući svoju misiju spasiti i ponovno se ujediniti s Hannom.”

Peta sezona kreće s prikazivanjem 14.09. s premijerom od dvije epizode, dok će se ostale epizode prikazivati na tjednoj bazi.