FOTO by IMDb / Instagram @netflixgeeked

Film

Stigao trailer za 4. sezonu serije Manifest

Daria Lovrić 26. rujna 2022.

Posljednja sezona imat će dvadeset epizoda, a prvi dio stiže uskoro! Jedva čekamo!

Uzbudljiva serija Manifest, koju je za NBC kreirao Jeff Rake, prikovala nas je za male ekrane i ubrzo smo postavi ovisni o zanimljivoj radnji punoj raspleta i nadnaravnih događaja.

Četvrta sezona serije Manifest 1
Četvrta sezona serije Manifest

Manifest serija prati tajanstveni nestanak leta 828 Montego Air na putu od Jamajke do New Yorka. Kada sleti u međunarodnu zračnu luku Stewart, putnici saznaju da je prošlo više od 5 godina od njihovog polijetanja. Putnici iz aviona moraju se ponovno integrirati u društvo, dok pritom doživljavaju vizije o budućnosti koje nazivaju pozivima.

Serija se izvorno emitirala na NBC-u, ali je otkazana 2021. nakon treće sezone. Manifest se potom probio do Netflixa, gdje je ubrzo postao najgledanija serija osvojivši potpuno novu publiku. Ovakav porast popularnosti potaknuo je Netflix da preuzme prava na seriju i da joj da zeleno svjetlo za ovu posljednju sezonu.

Manifest – zadnja finalna sezona uskoro stiže na Netflix

Četvrta i posljednja sezona Manifesta bit će podijeljena u dva dijela od 10 epizoda s premijerom prvog dijela u petak, 4. studenog 2022.

U zadnjoj epizodi treće sezone Grace Stone umire, stoga nećemo imati prilike gledati Athenu Karkanis, kao ni Jacka Messinu u ulozi Cala s obzirom na to da se na kraju zadnje epizode treće sezone vratio „stariji“ pet godina. Njegovu ulogu će preuzeti Ty Doran.

Netflix je službeno opisao nadolazeću finalnu sezonu riječima: „Dvije godine nakon što je brutalno ubojstvo Grace preokrenulo njihove živote, obitelj Stone je u rasulu dok shrvani Ben nastavlja oplakivati svoju ženu i tražiti svoju otetu kćer, Eden. Obuzet tugom, Ben odstupa od svoje uloge ostavljajući Michaelu da sama upravlja „čamcem za spašavanje“, što je gotovo nemoguć podvig jer svaki pokret putnika sada nadzire državni registar. Kako se datum smrti približava i putnici očajnički traže put do preživljavanja, misteriozni putnik stiže s paketom za Cala koji mijenja sve što znaju o letu 828 i pokazat će se kao ključ za otključavanje tajne poziva.“

Četvrta sezona serije Manifest 2
Četvrta sezona serije Manifest

Napokon je objavljen i trailer za 4. sezonu ove napete serije, stoga uživajte! 3, 2, 1 polijećemo!