FOTO by Walt Disney

Film

Stigao prvi trailer za film Cruella – najpoznatiju omraženu zlicu!

Viktoria Šafranić 16. ožujka 2021.

Emma Stone je u glavnoj ulozi tako da nema previše dileme hoće li ovaj film postati uspješnica…

Cruella je američki kriminalistički komično-dramski film zasnovan na liku Cruella de Vil, predstavljen u romanu Dodi i Smith Sto i jedan Dalmatinac iz 1956. i animiranom filmu Walt Disneya Sto i jedan Dalmatinac.

Ovog svibnja, konačno stiže na veliko platno i sigurni smo da ćemo ga gledati s jednakim uzbuđenjem kao i prethodnika.Premijera je zakazana za 28. svibanj 2021. u izdanju Walt Disney Studios Motion Pictures, a održat će se u SAD-u.

U glavnoj ulozi je Emma Stone, jedna od najtalentiranijih američkih gumica koja utjelovljuje Cruellu. Upravo je stigao i prvi trailer koji donosi djelić uzbuđenja prije samog filma, a gdje je već sasvim jasno da su odabrali najbolju osobu za ovu zahtjevnu ulogu.

Ono što nas je posebno osvojili u najavi su detalji poput make-upa, kostima i općenito vizualni efekti.

Sadržaj filma:

Cruella “, koja je smještena u London 1970-ih usred punk rock revolucije, prati mladu Estellu, pametnu i kreativnu djevojku koja je opsjednuta psima , posebice Dalmatincima.

Ona je odlučna u namjeri da se proslavi svojim talentom za dizajn. U međuvremenu, sprijatelji se s parom mladih lopova koji cijene njezin apetit za nestašlukom, a zajedno su u stanju izgraditi život na londonskim ulicama.

Jednog dana Estellin njuh za modu upada u oči barunice von Hellman, modne legende koja je poražavajuće šik i zastrašujuće haute couture, a glumi je dvostruka dobitnica Oscara® Emma Thompson (“Howards End”, “Sense & Sensibility”).

Njihova veza pokreće tijek događaja i otkrića zbog kojih će Estella prigrliti svoju opaku stranu i postati hrapava, modna i osvetoljubiva Cruella.