Iće & piće

Stigao novi KING štapić okrunjen pistacijom, bobičastim voćem i bijelom čokoladom

Viktoria Mikulić 23. ožujka 2023.

Kralj užitka pripremio nam je božanstvenu poslasticu za proljetne i ljetne dane...

Do sada smo imali priliku upoznati mnogobrojne KING okuse, od nekih standardnih koji ne silaze s ljestvice najpopularnijih kao što su King Double i King Obsession, do nekih jedinstvenih okusa kao što su King Rubi i King Majestic. Manje-više, svaki King sladoled poseban je na svoj način, a ovaj koji se upravo pojavio u Ledo škrinjama osvojit će i ona najistančanija nepca…

Volite pistacije? Ljubitelji ste bijele čokolade? Obožavate šumsko voće? Najbolja vam je kombinacija kiselkastog i slatkog? Dopustite da vam predstavimo novi KING sladoled na štapiću čija zelena ambalaža već lagano otkriva koji okus prednjači.

Riječ je o krem sladoledu okusa pistacije, obogaćenom punjenjem od pistacije, s preljevom od bobičastog voća i preljevom od bijele čokolade. Može li bolje?

I dok je King Majestic satkan od cheesecakea, borovnice i bijele čokolade proglašen najboljim sladoledom na svijetu, novi King Harmony mogao bi postati omiljen sladoled Hrvata jer mu itekako može parirati svojim pistacija nadjevom.

Novi KING se odnedavno nalazi u Ledo škrinjama diljem trgovačkih lanaca, stoga ne propustite počastiti se ovog sunčanog vikenda, ako ne već i danas.