FOTO by H&M

Moda

Stigao najslađi božićni džemper za tebe i tvoju njuškicu!

Viktoria Mikulić 03. studenoga 2022.

Obavezno okinite zajednički selfie…

Imate kod kuće ljubimca koji vam je kao član obitelji? Sve biste učinili za njega jer vas svaki dan uveseljava svojim postojanjem i nestašlukom.

Želite mu vratiti istom mjerom te zahvaliti za svaki smiren pogled kada nakon napornog radnog dana dođete u svoja četiri zida. Imamo za vas nešto originalno, idealan poklon za nadolazeće blagdansko razdoblje.

U H&M-u smo pronašli originalne božićne matching džempere

Ako ovih dana već razmišljate o božićnim dekoracijama i odjevnim komadima u blagdanskom ruhu te ne možete dočekati cozy atmosferu pod toplom dekicom, dok ispijate vrući kakao i u društvu svog četveronožnog mezimca gledate Netflix serije, onda nastavite čitati dalje…

U H&M je upravo stigla jedna fancy matching kombinacija – božićni džemper za tebe i tvoju njuškicu. Krasi ih nekoliko boja, kao i simboličan natpis „Let it snow, sparkle & cheer“. U njima biste mogli provesti čitavu zimu, zar ne? Koliko god na vama izgledali preslatko, na vašem psiću izgledat će još posebnije. Utoplite se u ove stylish džempere dok promatrate kroz prozor prvi snijeg ove zime.

Oba modela napravljena su od jacquard pletiva koji će vam pružati udobnost gdje god ih nosili. Obavezno u njima okinite zajednički selfie i pošaljite svojim prijateljima, nitko neće ostati ravnodušan na takvu fotografiju.

Cijena ženskog džempera iznosi 39,99 €, dok primjerak za psića košta 19,99 €.