FOTO by Promo

Dom

Stigao McFlurry Milka s preljevom od višnje, čokolade i karamele!

admin 03. travnja 2024.

Dupli užitak...

Mnogima su Kinder proizvodi broj 1 u svijetu slastica, no Milka im također može parirati po ukusnim desertima. Od klasičnih čokolada poput Milke s mliječnom čokoladom i Milke s lješnjacima, do nekih jedinstvenih verzija poput Milka Strawberry Cheesecake, Milke s okusom medenjaka i Milke s Oreo keksima, sigurni smo da imate svog favorita.

No jeste li ikada probali Milka sladoled? Ako jeste, onda ste sigurno htjeli još… Iako obožavamo MILKA sladoled od vanilije i petit keksića kao i Milka sladoled na štapiću u kombinaciji jagode i jogurta, novitet koji smo pronašli priželjkujemo još malo više. Stigao je McFlurry Milka koji će osvojiti i najistančanija nepca.

Uživajte u McFlurry sladoledu sa smrznutim jogurtom, čokoladnim Milka kuglicama i preljevom po želji: čokoladom, višnjom ili karamelom.

Ova zavodljiva mješavina zasladit će vam dan!

Tu je još jedan neodoljivi McFlurry mliječni sladoled s Baci Perugina mliječnom čokoladom i hrskavim prženim lješnjacima, koji će osvojiti sve ljubitelje ove kvalitetne talijanske poslastice. Ne sumnjamo da su oba jednako primamljiva okusom.

Budući da nam je stiglo proljeće, malo češće smo počeli zavirivati u škrinje u potrazi za najsočnijim sladoledima, a sada ne moramo daleko, dovoljno je uputiti se do obližnjeg Mc’Donaldsa.

Iako nismo sigurni je li Milka već dostupna u najpopularnijem fast food lancu, McFlurry Baci Perugina možete kušati odmah.