FOTO by IMDb

Film

Stigao je trailer za film “Magic Mike’s Last Dance”

admin 16. studenoga 2022.

Channing Tatum, mišići, mišići i još malo mišića...

Čuvajte svoje srce da ne poskoči previše jer upravo je izašao trailer za željno iščekivani posljednji film Magic Mike i ako je suditi prema količini mišića, gole kože i privlačnih muškaraca čeka nas ludilo.

Channing Tatum posljednji se put vraća kao Mike Lane, a društvo će mu praviti dečki opasnih mišića i naravno, Selma Hayek, koja glumi Mikeovu ljubav.

Magic Mike’s Last Dance film
Foto: IMDb

Iako je prije objave trailera objavljeno tek nekoliko detalja, znamo da se Steven Soderbergh vraća kao redatelj nakon što je 2012. režirao prvi film koji je pokrenuo franšizu Magic Mike.

Foto: IMDb

“Magic Mike’s Last Dance” pratit će radnju filma “Magic Mike XXL” koji je napravio veliki potres u kinima 2015. godine. No to nije ništa čudno jer tko ne bi volio vidjeti malo kože i mišiće Channinga Tatuma oblivene znojem?

Oba nastavka postali su ogromni hitovi zaradivši ukupno 285,6 milijuna dolara na globalnim blagajnama

Kao vodeći plesač u izmišljenom klubu Xquisite Magic Mike istražuje kako je zapravo biti muški striper, podučava jednog izvođača u usponu kako biti najbolji plesač i kako zaraditi brdo love.

Foto: IMDb

Nastavak iz 2015., Magic Mike XXL, smješten je tri godine nakon što je Mike napustio život stripera dok je još uvijek bio na vrhuncu svoje igre. Prije nego što se oprostio od ovog dijela svog života, uputio se u Myrtle Beach s nekim od svojih stripera na posljednju izvedbu, ali kako sada vidimo, to sigurno nije bio njegov posljednji ples na pozornici.

Magic Mike’s Last Dance film
Foto: IMDb

Većina originalne glumačke postave vratila se i u nastavku, a pridružili su im se i neki novi uključujući Jadu Pinkett Smith, Amber Heard, Elizabeth Banks i Michaela Strahana.

Magic Mike’s Last Dance” kreće s prikazivanjem u kinima 10. veljače 2023.