FOTO by IMDb

Film

Stigao je trailer za drugu sezonu “And Just Like That”!

Daria Lovrić 02. lipnja 2023.

Carrie i Aidan, hoće li uspjeti ovaj put?

Otkad je prva sezona serije “And Just Like That” stigla na HBO u prosincu 2021., nadali smo se da će dobiti svoj nastavak. Napokon smo dočekali novosti i s oduševljenjem prenosimo što nas očekuje u novim epizodama.

Naime, jedan od prvih teasera za drugu sezonu serije otkrio je da će Aidan Shaw (John Corbett) — s kojim je Carrie hodala, za kojeg je u jednom trenutku bila zaručena, a u drugom ga trenutku prevarila — biti njezina najnovija ljubav. Međutim, nije otkriveno kako je točno došlo do njegovog povratka u seriju.

U traileru za novu sezonu “Just Like That”, Carrie šalje riskantnu poruku Aidanu. “Hej stranče… Sjećaš me se? AkO je ovo još uvijek tvoj e-mail, to sam ja – Carrie” – poslala je omiljena junakinja serije.

Kad se Carrie i Aidan sretnu licem u lice on se prisjeća starih vremena govoreći: “Sjediti ovdje s tobom, kao da je 10 godina samo proletjelo.”

Prije novog trailera, najavljeno je da će se Cattrall vratiti za kratku epizodnu ulogu u seriji, ali ne u tradicionalnom smislu. Njezina će se scena navodno usredotočiti na telefonski poziv između Samanthe i Carrie, za razliku od tekstualnih poruka koje su razmijenile na kraju prve sezone.

Druga sezona serije “And Just Like That” bit će prikazana 22. lipnja 2023., a u nastavku pogledajte službeni trailer: