FOTO by Instagram @globalfoodnews

Zabava

Stigao je Tic Tac Flamingo Cherry Lemonade – ljetna limitirana edicija omiljenog bombona!

Una Lora Banjac 08. srpnja 2024.

Pripremite se na nalet trešnje i sočnog limuna

Mislimo da nema osobe koja kada ugleda Tic Tac bombončiće ne osjeti nostalgiju za djetinjstvom i nekim jednostavnijim vremenima. Tada smo ih nosili u školskim torbama i dijelili s prijateljima na velikom odmoru, a njihov savršen okus i zveckanje Tic Tac kutijicom pamtit ćemo zauvijek!

Ovi su poznati osvježavajući bomboni prvo za čim i danas posežemo u bilo kojoj pauzi, a praktična kutijica ih čini pogodnima za svaku torbicu i svaki džep.

Tic Tac se već i ranije mogao pronaći u drugim varijantama osim klasične naranče i mint okusa, a danas smo otkrili da je brend izbacio limitirano izdanje ovih svjetski poznatih bombončića u Flamingo Cherry Lemonade verziji!

Plamenci su zadnjih godina postali pravi ljetni simbol, stoga ne čudi da se Tic Tac odlučio za svima omiljenu ružičastu pticu.

Instagram @neuimladen

Ovo ograničeno izdanje okusa ima za cilj podsjetiti na poznatu ružičastu limunadu, a sigurni smo da nalet trešnje i sočnog limuna svaki trenutak pretvara u ljetni ugođaj.

Mi nažalost još nismo okusili ove ružičaste bombončiće, no vjerujemo da je ova kombinacija pun pogodak i prava slatka rapsodija.

Ovo izdanje Tic Tac bombončića, trenutno je dostupno u Njemačkoj i Velikoj Britaniji, a mi se nadamo da će uskoro biti dostupno i kod nas jer zvuči baš primamljivo!