FOTO by IMDb

Film

Stigao je prvi trailer za film Oppenheimer

admin 20. prosinca 2022.

Čeka li nas još jedna fenomenalna rola Cilliana Murphyja?

Universal je upravo objavio prvi trailer za Oppenheimera, film Christophera Nolana o J. Robertu Oppenheimeru, znanstveniku blisko povezanom s izumom i detonacijom prve atomske bombe 1940-ih.

Ton trailera djeluje mračno i ozbiljno, a u istom primjećujemo Cilliana Murphyja koji zaprepašteno gleda svoju kreaciju. Naravno radi se o projektu Manhattan u Novom Meksiku i montaži prve atomske bombe.

Film Oppenheimer Christopher Nolan
Foto: IMDb

Christopher Nolan poznat je po svojoj okupaciji nadrealnim, pa ćemo tako, nakon Teneta i Inceptiona, gledati već poznate elemente poput znanosti, tehnologije, misterije svemira i straha od napretka.

Također, nevjerojatnija je sporedna glumačka postava koju je Christopher Nolan okupio, a koja uključuje Emily Blunt, Matta Damona, Roberta Downeya Jr., Florence Pugh, Bennyja Safdieja, Josha Hartnetta, Ramija Maleka i Kennetha Branagha

Film Oppenheimer Christopher Nolan
Foto: IMDb

Upravo je stigao i prvi trailer za film i vjerujemo da će vas zaintrigirati, ako ne radnja, onda barem uloga glavnog glumca Cilliana Murphyja.

Oppenheimer će krenuti s prikazivanjem 21. srpnja 2023., što je isti dan kada s prikazivanjem kreće film Barbie. Bit će to uzbudljivi dual dva, možemo reći i najiščekivanija filma u prvoj polovici 2023. godine.

Film Barbie
Foto: IMDb

Iako dva filma očito imaju različite tonove, oba se svrstavaju među najočekivanije za sljedeću godinu, oba se mogu pohvaliti zvjezdanim glumačkim postavama i još većim redateljima, a oba imaju prijavljeni budžet od 100 milijuna dolara.

Foto: IMDb

Rijetkost je vidjeti dvije velike studijske zvijeri poput ovih kako se suprotstavljaju izravno jedna drugoj na kino blagajnama.