FOTO by Primark

Dekor

Stigao je Primark X Disney božićni asortiman i izgleda čarobno

Krešimir Šustić 14. listopada 2020.

Dekoracije s motivima omiljenih crtanih junaka uskoro će zablistati u našim domovima

Hladno vrijeme i vrući radijatori označavaju početak sezone koja će biti obogaćena predivnim božićnim ukrasima kojima malo tko može odoljeti.

Trgovine kućnim potrepštinama već su uvrstile pregršt dekorativnih predmeta u svoje ponude i samim time u nama probudile neopisiv osjećaj sreće koji nas je preplavio od glave do pete.

Svakim danom smo sve bliže najljepšem dobu godine, koje će ponovno biti obilježeno šarenim lampicama, atraktivnim dekoracijama, predivnim bojama i Djedom Božićnjakom.

Bez obzira na to držimo li se tradicionalnih tema ili želimo stvoriti unikatan izgled naših životnih prostora, najbitnije od svega nam je da za malenu količinu novaca nabavimo potrebne stvarčice i oživimo našu maštu i kreativnost.

Primark je shopping destinacija koju onda ne bismo smjeli zaobići jer nudi razne tematske artikle od kojih su nam najviše za oko zapeli oni s motivima popularnog para Mickey i Minnie Mouse.

Atraktivan vijenac od kuglica ili klasičan zeleni ukrašen velikom crvenom mašnom poslužit će kao odličan dekor za vrata, uz koji će već na prvi pogled svakom vašem gostu biti jasno da imaju posla s pravim fanom šarmantnih likova.

Tu su i neizostavne kuglice u prozirnim izdanjima s malenim figuricama, ali i klasične okrugle na kojima glavnu ulogu igraju preslatki miš i njegova draga mišica.

Čini nam se kako Disney junaci i ove godine dominiraju Božićem, stoga krenite u akciju i zaputite se prema najbližoj Primark poslovnici kako biste uhvatili ove zanimljive i upečatljive primjerke.